Noslēdzam ar zaudējumu

Arī pēdējā Baltijas handbola līgas mačā šajā sezonā piedzīvojām zaudējumu, ar 24:30 (13:19) atzīstot Igaunijas spēcīgākās komandas “Polva Serviti” pārākumu.

Arī šodien spēli uzsākām apņēmīgi, piektajā minūtē pēc Edgara Vadzīša, Edgara Blūma, Egila Politera un Oskara Arāja precīzajiem metieniem izvirzoties vadībā ar 4:2. Minimāli priekšā igauņiem bijām arī puslaika vidū (8:7), tomēr turpinājumā viesi apturēja mūsu uzbrukumu, bet paši aizskrēja vairākos ātrajos uzbrukumos, desmit minūšu laikā iegūstot sešu vārtu pārsvaru (10:16 – 23. minūtē). Pēdējās septiņās puslaika minūtēs mūsējiem vairs neizdevās būtiski izmainīt spēles gaitu – 13:19.

Pēc pārtraukuma uzsākām mērķtiecīgu pakaļdzīšanos. Labi vārtos spēlēja Helmuts Tihanovs, bet mūsējie pēc Edgara Vadzīša precīzā metiena deviņu minūšu laikā rezultāta starpību samazināja līdz trīs vārtiem – 18:21. Septiņas minūtes pirms mača beigām Oskaram Arājam izdevās samazināt mīnusus līdz diviem vārtiem (23:25), tomēr pašu kļūdas neļāva pacīnīties par ko vairāk. Spēles beigās “Polva Serviti” handbolisti atjaunoja sešu vārtu pārsvaru (24:30), izcīnot uzvaru spēlē un regulārajā turnīrā.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva piecus vārtus, bet četras reizes precīzs bija Mareks Černousovs.

Šajā sezonā Baltijas līgā izcīnījām trīs uzvaras, bet reizi cīnījāmies neizšķirti, turnīra tabulā ieņemot sesto vietu septiņu komandu konkurencē. Turnīra “FINAL 4” iekļuva Igaunijas komandas “Polva Serviti” un “HC Kehra”, Somijas vienība “Riihimaen Cocks”, kā arī Lietuvas komanda “VHC Sviesa”.

Latvijas sieviešu čempionātā mūsu komanda ar 40:21 (17:10) izbraukumā sagrāva Dobeles SS handbolistes. Rezultatīvākā, gūstot 12 vārtus, mūsu komandā bija Līga Eihalde, bet astoņas reizes precīza bija Kristīne Kirejeva.

Baltijas līga.
20. februāris.
LSPA – Polva Serviti 24:30 (13:19)

LSPA: Arājs 5/2, Černousovs 4, Rūtiņš un Blūms 3, Eglītis, Vadzītis un Blome 2, Ērmanis 2/2, Politers 1.

Latvijas čempionāts.
20. februāris.
Dobeles SS – LSPA 21:40 (10:17)

Dobeles SS: Damberga 4, Ņeverovska 4/1, Veldze 4/2, Freiberga, Romane un Zinčenko 3.
LSPA: Eihvale 12/1, Kirejeva 8, Nardiševa un Sidorova 7, Krievāne 5, Stanovova 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.