Sākam Latvijā, beidzam Baltijā

Nedēļas nogalē vīru komandai paredzētas divas svarīgas spēles. Šovakar plkst. 18:40 ASK sporta zālē spēlēsim ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, bet svētdien izbraukumā Baltijas līgas mačā plkst. 14:00 tiksies ar Somijas “Riihimaen Cocks”.

Mūsu un Jūrmalas komandas turnīra tabulā šķir divi punkti, taču mums ir viena spēle rezervē. Jūrmalnieki prognozē sīvu cīņu, taču jāatzīmē, ka pirmajā mačā  izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar 30:18. Tiesa, tā bija “Jūrmalas sports” nerezultatīvākā cīņa šajā sezonā. Mūsu komandai šajā mačā nevarēs palīdzēt Raitis Puriņš un Egils Politers. Lai turpinātu cīņu par čempionu titulu, obligāti jāizcīna uzvara.

Lai turpinātu cīņu par iekļūšanu “FINAL4” arī Somijā obligāti jāizcīna divi punkti. Pirmā apļa mačā somu komandas pārākumu Rīgā atzinām ar 24:33. Cīņa izbraukumā solās būt grūta, taču darīsim, ko varēsim, lai no visiem atgrieztos ar uzvaru. Somi desmit mačos Baltijas līgā izcīnījuši septiņas uzvaras (kopā 14 punkti) un ieņem pirmo vietu, bet mums astoņos mačos septiņi punkti un sestā vieta tabulā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.