Izraujam neizšķirtu

Astotajā Baltijas līgas spēlē izcīnījām septīto punktu turnīrā, atspēlējot septiņu vārtu deficītu un izbraukumā cīnoties neizšķirti 30:30 (13:16) ar “Dragūnas” handbolistiem.

Jau spēles sākumā izdevās vairākkārt labi nospēlēt aizsardzībā, kas ļāva aizskriet ātrajos uzbrukumus un astotajā minūtē pēc Normunda Blomes realizētā ātrā uzbrukuma izvirzīties vadībā ar 5:2. Diemžēl piecu minūšu laikā mājiniekiem izdevās rezultātu izlīdzināt 6:6. Desmit minūtes pirms pārtraukuma mūsējiem, pateicoties Ērika Blūma precīzajam metienam, izdevās panākt +2 (11:9), tomēr pēc “Dragūnas” apspriedes minūtes pārtraukumā puslaika izskaņā mājinieki, spēlējot vairākumā, jau pārņēma vadību, panākot +3 (16:13).

Otrajā puslaikā deviņu minūšu laikā lietuviešiem izdevās panākt pat septiņu vārtu pārsvaru (23:16). Septiņu vārtu deficīts (25:18) bija arī 15 minūtes pirms mača beigām, tomēr mums izdevās lauzt spēles gaitu – 12 minūtes pirms mača beigām pēc Blūma, Kurmēna, Vadzīša, Dāvidnieka un Arāja precīzajiem metieniem, izmantojot arī vairākumu,  spējām samazināt rezultāta starpību līdz diviem vārtiem (23:25). Pretinieki septiņas minūtes pirms mača beigām atjaunoja +4 (29:25), tomēr mūsu komandā vārtus guva Arājs, Kurmēns (divreiz), Dāvidnieks un Blūms, izvirzot mūsu vienību jau vadībā 30:29. Pēdējā mača minūtē lietuvieši rezultātu izlīdzināja, tomēr izraut uzvaru pēdējā uzbrukumā mums neizdevās. Godam izcīnīts punkts!

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva 9/4 vārtus, bet sešas reizes precīzs bija Edgars Vadzītis. Vārtus pēc atgriešanās handbolā guva arī Mārtiņš Kazinieks.

Turnīra tabulā tagad esam izcīnījuši septiņus punktus, un tagad mums ir vienāds punktus skaits ar “VHC Sviesa” handbolistiem. Labākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ ieņemam pagaidām piekto vietu.

Nākošo maču aizvadīsim 23. janvārī, kad izbraukumā Latvijas čempionāta mačā tiksimies ar “HK Vaiņode” vienību.

Baltijas līga.
9. janvāris.
Dragūna – LSPA 30:30 (16:13)

LSPA: Arājs 9/4, Vadzītis 6, Blūms un Kurmēns 4, Ērmanis, Blome un Dāvidnieks 2, Kazinieks 1.

1 komentārs “Izraujam neizšķirtu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.