Dāmas Ulbrokā, vīri Rīgā

Piektdien un sestdien aizvadīsim priekšpēdējās Latvijas čempionāta spēles šajā gadā. Dāmas piektdien plkst. 18:20 Ulbrokā spēlēs ar “Stopiņu NHK”, bet vīri sestdien plkst. 15:20 ASK sporta zālē tiksies ar “RVR” handbolistiem.

“Stopiņu NHK” handbolistes turnīra tabulā ar sešām uzvarām septiņos mačos ieņem pirmo vietu. Vienīgo zaudējumu Ulbrokas komandai sagādājušas tieši mūsu spēlētājs (šobrīd otrās), uzvarot viņas oktobra beigās ar 33:18. Turklāt “Stopiņu NHK” komanda ir vienīgā Latvijas vienības, kas šosezon spēlējusi Eirokausos, piedzīvojot divus zaudējumus EHF “Challange Cup” kausa izcīņas 3. kārtas spēlēs Portugāles klubam “Juvelis”. Ulbrokas vienības spēlētājs ieņem pirmās divas vietas Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Pirmā ar 77 vārtiem ir Elita Ekkerte, bet Ivita Asare ar 58/16 vārtiem ieņem otro pozīciju.

Vīru komandas pretinieki “RVR” ir viena no vispieredzējušākajām komandām čempionātā. Ar četrām uzvarām septiņos mačos “vagonka” kopvērtējumā ieņem ceturto vietu, vienu pozīciju aiz mūsu komandas. Pretinieku vienības rezultatīvākais spēlētājs Pēteris Trojanovskis ar 63/1 gūtajiem vārtiem pēc šī rādītāja ieņem otro vietu visā līgā.  Cīņā ar “RVR” handbolistiem mūsējiem nevarēs palīdzēt Artis Kurmēns, Guntars Lejnieks un Kaspars Lisovskis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.