Babra apēd mūsu spēli

Ceturtajā Latvijas čempionāta spēlē piedzīvojām jau otro zaudējumu turnīrā, ar 29:30 (14:15) atzīstot “ASK” handbolistu pārākumu.

“ASK” sastāvā pirmo spēli aizvadīja vārtsargs Aleksandrs Babra, kurš nospēlēja fantastiski. Pirmajā puslaikā lielākoties vadībā bija “ASK”, kam 16. minūtē 13:9 pārsvars. Turpinājumā 20. minūtē par metienu vārtsargam pa seju no 7 metru soda metiena līnijas sarkano kartīti dabūja “ASK” spēlētājs Arnolds Straume. “ASK” tika līdz 15:9, bet puslaika turpinājumā piecus vārtus pēc kārtas guva mūsējie. Pēc pirmā puslaika 15:14 “ASK” Labā.

Otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās. Vienubrīd šķita, ka “ASK” spēle bija pajukusi, tomēr tas bija mānīgs priekšstats. Mūsējie sapelnīja daudz noraidījumus (astoņi pret trim), kas ļāva “ASK” spēlēt rezultatīvi. 49. minūtē pēc diviem Egila Politera metieniem mūsējie panāca +2 (26:24), tomēr spēle izskaņā vairāki noraidījumi mūsējiem neļāva izcīnīt uzvaru. Rezultatīvi “ASK” nospēlēja Jānis Gremzde un Ēriks Blūms, panākot +1 (28:27, 30:29). Laukuma saimniekiem bija iespēja izlīdzināt rezultātu. Pēdējās sekundēs no 6 metru līnijas Kurmēna metienu atvairīja Aleksandrs Babra, un “ASK” svinēja uzvaru – 30:29.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar pieciem gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, savukārt uzvarētājiem desmit vārtus guva Jānis Gremzde.

Latvijas čempionāts.
23. oktobris.
LSPA – ASK 29:30 (14:15)

LSPA: Kurmēns 5, Arājs, Politers un Blome 4, Dāvidnieks un Rūtiņš 3, Lisovskis 2, Eglītis 1.
ASK: Gremzde 10/1, Blūms 8, Straume 4, K. Naglis 3/1, Samulis 2, Šteinbergs, Zvejnieks un R. Latkovskis 1.

10 komentāri “Babra apēd mūsu spēli

  1. Tiesneši!!! Latvijas handbola tiesneši ir vienkārši …”mākslinieki” un labi cilvēki. Skotos LSPA-ASK video un atliek vien uzjautrināties un smīnēt par jautājumu, kurš no viņiem ir lielāks id…. ?

  2. ” “ASK” vājākā un nestabilākā sastāva daļa ir vārtsargi” tā raktīja Raitis pirms spēles! Bet par tiesnešiem pilnīgi piekrītu!

  3. Nesaprotu, kā šādu spēli var uzticēt tiesāt diviem baloniem. Nebija jau tā, ka kādam pietiesātu, jo brīnumi bija uz abām pusēm.

    Šo sezon ir jāuzmanās no prognozēm, jo gadās visādi

  4. Atbilde Handbolam. Tie džeki nav nekādi handbola tiesneši viņi ir “zvaigznes”: . Iedomājies kā viņi jūtas: handbola laukumā tie ir vairāk kā desmit gadu dažādos amplua – “pelēkās vārnas”un tagad tiem ir iespēja būt par galveniem izrādes aktieriem – vai tas nav brīnišķiģi. Handbola noteikumi nav domāti viņem, jo viņiem ir savi noteikumi.
    šAUSMAS!!!

  5. Joptvaju da poo uz tiesneshiem tapat vajadzeja vinet…

    vajadzeja pielaagoties…saprotu ka gruti ir to izdarit…bet nu..
    Vai tiesneshi maisija jums skriet un mest pa vartiem.ne pirmo gadu spelejat shini brinishkjiga liiga.
    Un briinaties katru reiz ka pirmo reizi tos tiesneshu redzet..

  6. Ar tiesnešiem šogad traki… Viņi laikam vēl čuč :D
    No otras puses – malā sēžot viss izskatās citādi nekā laukumā, tāpēc būsim pacietīgi un nekritizēsim viņus.. Vispirms jau pašiem jāpiestrādā kur nu kurajam un pie kā…
    PS: Varbūt vismaz interesants čempis sanāks! ;) :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.