Atklājam Baltijas fronti

Nedēļas nogalē ar cīņām Igaunijā uzsāksim cīņu Baltijas handbola līgā. Sestdien plkst. 19:00 spēlēsim ar turnīra čempioniem “Polva Serviti”, bet svētdien plkst. 15:00 tiksimies ar “HC Kehra” handbolistiem.

Ar abām komandām tikāmies pārbaudes turnīrā augusta beigās. Pret “Polva Serviti” piedzīvojām pārliecinošu zaudējumu (16:30), savukārt tikpat pārliecinoši (31:17) Tallinas kausa izcīņā par trešo vietu pārspējām “HC Kehra” vienību.

Uz Igauniju dažādu problēmu dēļ nedosies divi mūsu jaunieguvumi Mārtiņš Dāvidnieks un Lauris Eglītis, tomēr pārējā komandas daļa ir pārliecības pilna demonstrēt labāku sniegumu nekā Rīgas čempionātā. Turklāt uz Igauniju palīdzēt mūsu komandai šajā turnīrā dosies arī Latvijas izlases spēlētājs Ēriks Blūms.

Pēdējā treniņā ceturtdien mēģinājām uzlabot spēli taktiskajā uzbrukumā. Savu palīdzīgu roku tajā sniedza arī divkārtējais olimpiskais čempions Aleksandrs Tučkins, kurš semināra ietvaros, kas pašlaik notiek Rīgā, viesojās arī pie mūsu komandas.

Pēc pārtraukuma Baltijas līgā piedalīsies arī Lietuvas komandas. Kopumā par uzvaru Baltijas līgā cīnīsies septiņi klubi – pa diviem no Igaunijas (Polva Serviti un HC Kehra), Lietuvas (VHC Sviesa un Dragunas) un Latvijas (Dobeles Tenax un LSPA), kā arī viena Somijas komanda “Riihimaen Cocks”.

Pēc divu apļu regulārā turnīra aizvadīšanas četras spēcīgākās komandas iekļūs “FINAL4”, kura organizēšanai priekšroka tiek lietuviešiem. Tas notiks nākošā gada marta beigās.

4 komentāri “Atklājam Baltijas fronti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.