Uzvara un neizšķirts

Artis Kurmēns (Foto: Sandra Škutāne)

Gatavojoties jaunajai sezonai, mūsu vīriešu komanda piedalās Tallinas kausa izcīņā 2010. Pirmajā spēlē mūsējie pārliecinoši ar 39:12 (12:6) pieveica Igaunijas “Tallas/Arukulu” handbolistus, bet pēc tam cīnījās neizšķirti ar “Viljandi HC” komandu – 24:24 (11:13).

Vēl mūsējiem šodien jāspēlē ar Igaunijas stiprāko komandu “Polva Serviti”, kā arī jācīnās ar Somijas vienību “HC Dicken”. Otrajā grupā par divām vietām pusfinālā cīnīsies “St. Petersburg HC” (Krievija), “HC Kehra” (Igaunija), “Chocolate Boys” (Igaunija), “SK Tapa” (Igaunija)” un “Akilles Porvoo” (Somija).

Pirmajā mačā “Tallas/Arukulu” nespēja mūsu komandai izrādīt pienācīgu pretestību un ļāva izcīnīt vieglu uzvaru. Rezultatīvākais ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, bet pa sešiem precīziem metieniem izdarīja Normunds Blome un Edgars Vadzītis.

Spēle ar “Viljandi HC” aizritēja jau daudz saspringtākā gaisotnē. Visu spēli mačs ritēja punkts punktā. Četras minūtes pirms spēles beigām Kurmēns izvirzīja mūsu komandu vadībā 23:22. Izskaņā igauņi atbildēja arī ar diviem gūtajiem vārtiem, bet neizšķirtu mūsējiem izrāva Egils Politers – 24:24. Rezultatīvākais ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, bet četrreiz precīzs bija Normunds Blome.

Šajā turnīrā spēles ilgums ir divreiz pa 25 minūtēm. Pirmos mačus “LSPA” rindās aizvada Lauris Eglītis, Mārtiņš Dāvidnieks un vārtsargs Helmuts Tihanovs.

Tallin Cup 2010
28. augusts.
LSPA – Tallas/Arukulu 39:12 (12:6)

LSPA: Kurmēns 8, Blome un Vadzītis 6, Dāvidnieks 5, Ērmanis, Arājs un Politers 4, Eglītis un Lisovskis 1.
HC Viljandi – LSPA 24:24 (13:11)
LSPA: Kurmēns 8, Blome 4, Ērmanis un Arājs 3, Politers un Dāvidnieks 2, Vadzītis un Eglītis 1.

1 komentārs “Uzvara un neizšķirts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.