Latvijas kauss mūsu

Raitis Puriņš, Guntars Lejnieks (Foto: Sandra Škutāne)

Galvenajam trenerim Andrim Molotanovam sarūpējām dzimšanas dienas dāvanu, “Biroja Pasaule” Latvijas kausa izcīņas finālā ar 36:31 (18:15) pieveicot “HK ASK” handbolistus.

Fināla pirmajās 15 minūtēs nevienai no komandām neizdevās iegūt lielāku pārsvaru. Tikai puslaika otrajā pusē mūsu handbolisti pēc Laura Rūtiņa un Arta Kurmēna precīzajiem metieniem ieguva +3 (18:15). Arī pēc pārtraukuma turpinājās līdzvērtīga cīkstēšanās. Fantastiski “ASK” vārtos spēlēja Helmuts Tihanovs, rezultatīvs bija Jānis Gremzde, tomēr tuvāk par -2 (20:22) armijniekiem neizdevās tikt. Pēc tam precīzi Oskars Arājs, Guntars Lejnieks un Lauris Rūtiņš, panākot +5, kas beigās izrādījās izšķirošais izrāviens spēlē. Trīs minūtes pirms beigu sgināla mūsējie pēc trīs Kristapa Broka metieniem panāca jau +7 (36:29), bet “ASK” ar Artūra Kangizera un Agra Kušnera precīzajiem metieniem nedaudz samazināja mīnusus – 31:36.

Uzvarētājiem desmit vārtus guva Guntars Lejnieks, bet piecreiz precīzs bija Andis Ērmanis un Artis Kurmēns. Zaudētāju sastāvā 14 reizes precīzs bija Jānis Gremzde, bet pa pieciem precīziem metiniem izdarīja Ēriks Blūms un Agris Kušners.

Līdz ar to šosezon triumfējām Rīgas čempionātā, Latvijas čempionātā un Latvijas kausa izcīņā, savukārt Baltijas līgā izcīnījām trešo vietu.

Latvijas kausa izcīņa.
25. aprīlis.
LSPA – HK ASK 36:31 (18:15)

LSPA: Lejnieks 10, Ērmanis un Kurmēns 5, Arājs 4, Rūtiņš, Broks un Blome 3, Vadzītis 2, Kiršteins 1.
ASK: Gremzde 14, Blūms un Kušners 5, Naglis 2, Zvejnieks, Kangizers, Bārbals un Samulis 1, Meļņiks 1/1.

14 komentāri “Latvijas kauss mūsu

  1. Citāts no sporto.lv Visus pirms sezonas
    izvirzītos mērķus sasniedzām – Baltijas līgā izcīnījām medaļas, uzvarējām Rīgas
    un Latvijas čempionātā, kā arī triumfējām Latvijas kausa izcīņā.
    Sezonas uzdevumi godam izpildīti,kur ir solītās prēmijas???
    Sīkums,bet patīkami he he he

  2. Prēmiju sportā var piešķirt tikai kāds kam ir nauda- vai nu sponsors vai mecenāts, valsts struktūrvienība vai kāds trakais, kam ir daudz naudas un kurš pašreizējos apstākļos neizna ko ar to iesākt.
    Cik man zināms- sponsori (liels paldies viņiem) piešķir HK LSPA savu iespēju robežās tik daudz, lai komanda spētu sagatavoties un piedalīties sacensībās (LRČ, BHL, kauss) un vēl mazliet kādai kotletei.
    Pēc manā rīcībā esošas informācijas neviens HK LSPA sponsors prēmijas šogad nesolīja.

  3. Galvenais lai pēc nākamās sezonas būtu iemesls par kautko tādu runāt,ja būs vispār kam runāt,un ar ko:D

  4. Aigar SOLIJA vienu reizi pirms dažiem svarīgiem mačiem, tikai sanāca tā, kā sanāca! ) Rezultātā dotā nauda tika istērēta pēdējās 2ās ballēs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.