Sākam ar zaudējumu

Ivars Lācis (Foto: Sandra Škutāne)

Dalību Baltijas handbola līgas finālturnīrā sākām ar zaudējumu, ar 28:37 (12:19) piekāpjoties Igaunijas stiprākajai komandai “Polva Serviti”.

Maču iesākām lieliski. Veiksmīgi nospēlējām aizsardzībā, savukārt pretējā laukuma pusē sametām visus metienus, izvirzoties vadībā ar 5:1. Pamazām igauņi spēli izlīdzināja un pārņēma iniciatīvu savās rokās. Pretiniekiem izdevās ierobežot mūsu līderi Edgaram Vadzīti, savukārt Arti Kurmēnu sākot ar puslaika vidu mājinieki sāka segt individuāli. Līdz puslaika beigām “Polva Serviti” handbolistiem izdevās iegūt septiņu vārtu pārsvaru – 19:12.

Nekas daudz nemainījās arī otrajā puslaikā. Regulāri mūsu uzbrukumi apstājās ciešajā igauņu aizsardzībā, kas ļāva pretiniekiem gūt vieglus vārtus ātrajos uzbrukumos.  Mača izskaņā pamodās Kurmēns, gūstot vairākus vārtus, tomēr tas  neietekmēja spēles iznākumu. Līdz ar to piedzīvojām zaudējumu ar 28:37.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Edgars Vadzītis, kurš guva astoņus vārtus, savukārt piecas reizes precīzs bija Artis Kurmēns.

Jau rītdien plkst. 15:00 aizvadīsim otro Baltijas līgas finālturnīra spēli, tiekoties ar Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks”, kurus regulārajā turnīrā jau reiz uzvarējām.

Baltijas līga.
26. marts.
Polva Serviti – LSPA 37:28 (19:12)

Polva Serviti: Karuse 11, Butenko 8, Ternovy 6, Piksööt 3, Peedomaa 3, Sokk 3, Muuga 2, Kuimets 1.
LSPA: Vadzītis 8, Kurmēns 5, Ērmanis 4/2, Blome 4, Politers 3, Lejnieks 3, Arājs 1.

9 komentāri “Sākam ar zaudējumu

  1. Kauns pa visu seju :D dzeki mazak dzert vajag :D mos somiem ta nepakasiisiet vairs :D

  2. Ko es vēl gribēju teikt, tev, Aigar…! :D
    Čaļi no Somijas un Igaunijas saņem diezgan labas naudas par to, ko viņi dara! Un trenējas daudz vairāk par LSPA. Piemēram, Polva trenējas 8 reizes nedēļā, atšķirībā no LSPA četrām reizēm ;)
    Un uzskatu, ka sezona priekš LSPA ir vairāk kā izdevusies.

  3. LSPA koamandai sezona ir izdevusies, un apliecinājums tam ir zelta medaļas LČ. Tas ir darbs ko komanda ir ieguldījusi visas sezonas garumā un par to visiem paldies.
    Iespējams nedaudz kļūdīšos savos minējumos, bet LSPA komanda budžeta ziņā diez vai būtu starp medaļniekiem LČ, nemaz nerunājot par BHL:)
    Raimi, Tu nevari iedot to kā Tev nav, bet Tu vari iedot to kas Tev ir.
    Un ne jau man Tev stāstīt ko LSPA komanda var iedot, ja reiz esi šeit :)
    Lai veicas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.