Mūsējie atkal sarūgtina Dinamo

Andris Gulbis, Artis Kurmēns, Edgars Vadzītis (Foto: Sandra Škutāne)

Ar mūsu handbolistu līdzdalību Latvijas handbola izlasei izdevās atspēlēt desmit vārtu deficītu un ar 34:32 (14:24) pieveikt Minskas “Dinamo” handbolistus, Rīgas Domes kausa izcīņā finišējot otrajā vietā.

Edgars Vadzītis uzvaru kaldināja ar pieciem gūtajiem vārtiem, savukārt Artis Kurmēns skatītājus iepriecināja ar četriem efektīviem vārtu guvumiem. Kaspars Lisovskis guva tikai vienus vārtus, taču tie bija mačā pēdējie, pilnībā nokautējot Minskas “Dinamo” handbolistus. Mačā piedalījās arī Raimonds Trifanovs, bet vārtus neguva, savukārt Oskars Arājs visu spēli nosēdēju uz rezervistu soliņa.

Kopumā Kurmēns trīs spēlēs guva 15 vārtus, kas ir labākais rādītājs Latvijas izlasē aiz Jāņa Pavloviča, kurš guva 20/7 vārtus. Vadzītis bija precīzs deviņas reizes, Lisovskis – četras, Trifanovs – trīs, bet Arājs – vienu.

Pēc turnīra Latvijas valstsvienības galvenais treneris Andris Gulbis uzteica rezultatīvāko mūsu komandas handbolistu: “Patīkams pārsteigums visiem bija Kurmēna iekļaušanās izlases spēlē. Vēl jau viņam ļoti daudz jāmācās spēlēt, taču puisis nebaidās uzņemties iniciatīvu, metiens viņam ir ļoti spēcīgs un atliek tikai turpināt pilnveidot savu meistarību.”

7 komentāri “Mūsējie atkal sarūgtina Dinamo

  1. Novēlu vēl Laimīgāku… Panākumiem bagātāku… Veselīgāku.. Jestrāku un Mīlestības pilnāku Jauno Tīģergadu… :))
    UN – ZELTU

  2. 200 ZELTA GABALI IR PĀRVĒTUŠIES PAR,200 BEIGTĀM ZIVĪM,VAI ARĪ 40 NOZĀĢĒTIEM OZOLIEM,VAI 100 NOKAUTĀM GOVĪM……..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.