Dubultuzvara Ludzā

Ivars Lācis (Foto: Sandra Škutāne)

Abas mūsu komandas Latvijas čempionātā Ludzā izcīnīja uzvaras, turpinot dominēt valsts meistarsacīkstēs un ieņemot pirmās vietas turnīra tabulās.

Pirmajā dienas spēlē vīriešu komanda ar 49:29 (19:18) pieveica “SK Latgols”, bet pēc tam mūsu dāmas sīvā cīņā tikai septiņu cilvēku sastāvā ar 31:30 (14:19) pieveica Ludzas SHK. Vīriem grūti klājās pirmajā puslaikā, kurā nopelnīja vairākus noraidījumus, bet dāmas pelnījušas milzīgas uzslavas, jo otrajā puslaikā atspēlēja pat astoņu vārtu deficītu.

Līdz ar to dāmas Latvijas čempionāta otro riņķi noslēdza kā līderes, bet vīriešu komanda jau rīt aizvadīs priekšpēdējo pirmā apļa spēli, plkst. 14:30 VEF sporta zālē tiekoties ar “RTU” vienību.

Līdz ar svinēto uzvaru mūsu vīriešu komanda ir vienīgā, kas Latvijas čempionātā ir tikai svinējusi uzvaras (septiņās spēlēs), savukārt meiteņu komanda desmit spēlēs uzvarējusi deviņos mačos un ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

Latvijas čempionāts handbolā.
5. decembris.
SK Latgols – LSPA 29:49 (18:19)

SK Latgols: V. Borisenko 7, A. Savickis 6, Ločs 5, Drobots 3/1, Bārbals, Vimbulis un Pegasovs 2, Matvejenko un D. Borisenko 1.
LSPA: Rūtiņš 12, Lisovskis 11, Kurmēns 10, Trifanovs 7, Lejnieks 6, Ērmanis 3/2.
Ludzas SHK – LSPA 30:31 (19:14)
Ludzas SHK: Dukaļska 8/3, I. Šļubčenko un V. Šļubčenko 5, Puncule 4, Trukšāne un V. Matisāne 3, Fjodorova un Makarova 1.
LSPA: Suhoručenkova 9/1, Nardiševa 8, Stanovova 8/1, A. Strauta 5, Eihvalde 1.

4 komentāri “Dubultuzvara Ludzā

  1. Enerģiju ražo ticība sev un komandai.. Ticība, kad ir cilvēki, kuri atbalsta..
    Atliek vien piebilst, ka dāmām šī bija sezonas labākā spēle, kur spējām parādīt, ko nozīmē komandas gars.. Nokrist – piecelties – un uzvarēt..
    Neaprakstāmas emocijas.. GANDARĪJUMS.. :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.