Treneris slavē visus spēlētājus

Andris Molotanovs (Foto: Sandra Škutāne)

“Sacensībās pret Baltkrievijas čempioniem demonstrējām augsta līmeņa handbolu,” pēc divām sekmīgām spēlēm Baltijas handbola līgā secināja mūsu galvenais treneris Andris Molotanovs.

“Izdevās īstenot visus nospraustos mērķus. Priecē tas, ka, sacensībās piedalījās visi spēlētāji, tas nozīmē, ka tik labu sniegumu mēs paveicām visi kopā. Piekopām aktīvu aizsardzību, kas vainagojās ar panākumu, jo ielaidām tikai 28 vārtus. Aizsardzībā ļoti labu sniegumu parādīja mūsu galvenie aizsargi Guntars Lejnieks, Edgars Vadzītis, Artis Kurmēns, Einārs Kiršteins, Andis Ērmanis un Kristaps Broks.

Uzbrukumā ļoti pārliecinošs bija Lauris Rūtiņš un Artis Kurmēns. Stabilu sniegumu parādīja Edgars Vadzītis un Raimonds Trifanovs. Iepriecināja arī Kaspars Lisovskis ar saviem lieliskajiem caurgājieniem, kā arī abi līnija spēlētāji Guntars Lejnieks un Egils Politers ar savu metienu precizitāti. Lielisks bija soda metienu izpildītājs Andis Ērmanis, kurš realizēja visas vārtu gūšanas iespējas. Abos laukuma galos darbojāmies kā labi saliedēta komanda.

Savukārt baltkrievu klupšanas akmens bija “cīņa” ar tiesnešiem. Tā vietā, lai plānotu aizsardzības un uzbrukuma taktiku “Dinamo” galvenais treneris un komandas spēlētāji nodarbojās ar tiesnešu kritizēšanu un viņu lēmumu apstrīdēšanu.”

6 komentāri “Treneris slavē visus spēlētājus

  1. Latvijas čempi varam rivēties savā starpā,bet starptautiskā arēnā ,jo vairāk panākumu, jo labāk. MALAČI

  2. Shtepsi! No Jūsu puses ļoti patīkami šādu vērtējumu saņemt!

    Liels paldies visiem(skatītāiem, spēlētājiem) cīnamies tālāk!

    Vilciņ tavas prognozes ir vienā vietā ( В ж(.)пе), ļoti dziļā! И это факт!!!!

    Varētu speciali priekš tevis daudz glupības uzrakstīt, bet nu, tu varētu (lūgums) beigt, vienkārši rakstīt( lasam “d**st”) savus tizlos apvainojumus mūsu komandai un spēlētājem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.