Dinamo gatavi uzvarēt

Mārtiņš Lībergs (centrā)

Mūsu pretinieki Baltijas handbola līgā 27. un 28. novembrī Minskas “Dinamo” Rīgā piektdien ieradīsies kaujinieciskā nosakņojumā un gatavi izcīnīt uzvaras, pastāstīja Baltkrievijas kluba treneris Jurijs Karpuks.

“Pagātnes neveiksmes ir jāaizmirst un jācīnās tālāk,” atzīst Baltkrievijas kluba treneris Jurijs Karpuks. “Sezona nav sākusies, tā kā mēs vēlējāmies, taču tā parādīja, ka ar komandu nav viss kārtībā. Spēlēs Rīgā gribēsim parādīt savu labāko spēli. Arī katram spēlētājam pēc neveiksmēm Baltkrievijas čempionātā un EHF kausa izcīņā ir jāpierāda sava lietderība vienībā.”

Minskas “Dinamo” spēlētāji gatavi aizstāvēt pagājušajā sezonā izcīnīto čempionu titulu. “Neskatoties uz jebko, mēs katrā mačā un turnīrā cīnāmies par uzvaru,” stāsta treneris. “Cita mērķa mums nemaz nevar būt. Baltijas līgā spēlē vairākas spēcīgas komandas, kā arī vairākas vājākas, taču pret tām vajag attiekties nopietni, jo arī viņu spēles līmenis katrā spēlē aug.”

Latvijas galvaspilsētā “Dinamo” neieradīsies spēcīgākajā sastāvā. Četri Baltkrievijas handbolisti Boriss Puhovskis, Deniss Rutenko, Sergejs Šliovičs un Vitālijs Koženevskis izsaukti uz valsts izlasi, divām pārbaudes spēlēm ar spēcīgo Vācijas valstsvienību.

Atgādinām, ka Baltkrievijas čempionātā Minskas “Dinamo”, kurā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, piedzīvoja zaudējumu saviem sīvākajiem konkurentiem Brestas “Meshkov” un turnīrā ieņem otro vietu. Pēc tam mūsu pretinieki piedzīvoja vilšanos arī EHF kausa izcīņas 3. kārtā, divu spēļu summā piekāpjoties Francijas “Dunkerque HB Grand Littoral”.

13 komentāri “Dinamo gatavi uzvarēt

  1. Visiem iesaku iegriesties http://www.raikons.lv un noskatīties jaunāko dokumentālo grāvēju par Handbolu……….
    Tiešām jauka filma………
    Ā un vel,Arvīds man atstāja mantojumā kladīti ar pierakstiem,iespējams ka publicēšu kādu rakstiņu,daudz kā intresanta esmu tur uzzinājusi,kā piemēram kurš treneris ir lielākais prāta jājējs…..
    Lai miers eļļaļajiem Arvīda pīšļiem,un lai dzīvo Vecmilgrāvis,turam džeki rajonu,jo beigtai vistai pusmīksti kauli……HA HA HA
    peace……………….

  2. Nu nezinu gan,pie mums te Mangaļsalā paigaidām plus 9,5 pēc Celsija,drošvien uz nakti paliks vēsāks,bet -20 laikam nebūs,domāju ka būs plusos…..
    Mangaļsalas zivis beigtās parasti sildās Kāpostos,jo spuras sārtā krāsā……….Ha haha

  3. Rīt pirms jūs spēles iešu uz kapiem pie Arvīda mīļotā,iedzert bišku sīvo. Līdzi ņemšu kladīti,šķirstīšu,pētīšu…..Pāris sveces iedegšu,par tiem kas Arvīdu kapā iedzina,kas sliktu par viņu runāju un pāri tam darīja…Lai deg silta liesmiņa, mana vīra kapiņā,lai Arvīdiņš plati smaida,sēžot jūsu gultiņā,sēžot jūsu gultiņā,cūku gripu kaisīdams…….Ha ha ha
    Rucavsalā ZVIRBUĻI ēd tikai sautētus baklažānus,jo apkārt ir tikai mizotie burkāni…….

  4. Es viņu mīlēju un cienīju,kautgan viņš mani bieži sita un brutāli mīlēja……..
    Un tagad es nevaru dzīvot vairs šo mokošo dzīvi. Bieži dzeru viena,dažreiz ar Zoju,bet tas nelīdz….nu pietrūkst man viņa.Tagad lasu viņa brūno kladīti un saprotu cik daudz viņš nepasēja pateikt…..
    Un tiešām viņš to zupas alumīnija karoti ir kautkur nobāzis,vecais āzis pat kladītē nav ierakstījis,kur tā ir. Sviestu gan vairs nelietoju,man tas Ramas margarīns tīk uz gardā(vienīgā palikušā)zoba uzlikt……
    Bastejkalnā Bites lido apkārt vistai bez astes….Ha ha ha

  5. Vilciņš nav pesimistisks,viņam vienkārši gribas-20,lai uz dīķa paslidotu,ar ragutiņu no kalna nolaistos,kādu Bļitku pamētāu….Hanbols viņu nemaz neintresē un Vācu zeme nemaz nekārdina…..Vīrs uz goda…. Arvīda kladītē šis arī mīt,tāds maziņš nevainīgs.Sveces viņam nedegsim,labāk slavas dziesmas dziedāsim……
    Jenoti slīd uz ledus,jo šiem ledusskapī torte stāv,tortē iecepts inžektors,Zojai nagi novīlēti….Ha ha ha.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.