Spēlēsim Baltijas līgā

Vadzītis, Blome, Arājs (Foto: Sandra Škutāne)

Mūsu vīriešu komanda kā vienīgais klubs no Latvijas šogad tomēr piedalīsies Baltijas līgā, kurā paredzams startēs septiņas vienības no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Somijas. Pērn turnīrā finišējām desmitajā vietā.

Neskatoties uz iepriekš izskanējušo informāciju, kluba vadībai izdevies atrast finanses, lai tā piedalītos arī Baltijas līgā, kurā bez mums paredzams spēlēs pašreizējie BL čempioni Minskas “Dinamo”, kuras krāsas pārstāv Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, Klaipēdas un Šauļu komandas no Lietuvas, Somijas čempions “Riihimaen Cocks”, kā arī Igaunijas komandas Tallinas “Chocolate Boys” un “Polva Serviti”.

Pirmās spēles sacensībās aizvadīsim no 23. līdz 25. oktobrim, taču pretiniekus tāpat kā viss kalendārs un turnīra nolikums būs zināms, kad noskaidrosies galējais komandu sastāvs.

7 komentāri “Spēlēsim Baltijas līgā

  1. Meshok s kostjami!!!!! TOROPISHSJA!!! 99,99% nav 100%. par leišiem joprojam nav skaidrs! 28.09.2009 būs patiešām skaidrs kuri tad spēlēs. Vēlas lai viss notiek kā plānots!
    informācija tiks papildināta…

  2. visur ir vārds, paredzams. Nekur nav rakstīts 100%. Un pēdējā rindkopā ir teksts par to, ka neviens neko nezina. miers.

  3. 1. Dinamo Minsk
    2. Cocks
    3. Polva Serviti
    4. Kehra
    5. LSPA
    6. Vilnius
    7. Klaipeda
    uz šodienu plānots šāds dalībnieku saraksts

  4. oo! Par to, ka atradaat iespeeju starteet BL – liels prieks!
    un lai skaista speele shodien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.