Kuri ir labākie Rīgā?

Visi applaudē (Foto: Sandra Škutāne)

Trešdien 30. septembrī plkst. 19:45 NBS sporta zālē aizvadīsim izšķirošo cīņu par 2009. gada Rīgas atklātā čempionāta zelta medaļām, tiekoties ar Latvijas čempioniem, “ASK” handbolistiem.

Pērn galvaspilsētas turnīra finālā toreizējo “ASK/AB.LV” komandu pieveicām ar 32:31, tomēr pēc tam pretinieki atspēlējās, pieveicot mūs visos atlikušajos mačos un uzvarot arī Latvijas čempionāta finālā.

Starpsezonā Andra Gulbja trenētā “ASK” komanda zaudējusi vairākus pamatsastāva spēlētājus. Uz Vācijas 1. bundeslīgas vienību “TSV Hannover Burgdorf” aizgājis Aivis Jurdžs, uz Vācijas reģionālās līgas komandu “TG 1860 Munden” pārgājis Jānis Pavlovičs, bet Austrijas vicečempioniem “Alpla HC Hard” pievienojies Jānis Glušaks. Turklāt 1. oktobrī līgumu ar Vācijas reģionālās līgas vienību “ISV Ibbenburen” parakstīs arī Arnolds Straume. Latvijas spēcīgāko klubu atstājuši arī tās rezervisti Jānis Lībergs, Andris Alps un Ingars Dude, kuri paredzams jaunajā sezonā spēlēs Dobeles “Tenax” rindās. Līdz ar to, apvienojoties ar “ASK/Jaunsargs” , Latvijas čempionvienībā spēlēs neierasti daudz gados jauni handbolisti.

Mūsu vienība vasaras periodā pastiprinājusies ar Oskaru Arāju, Andi Ērmani, Egilu Politeru (no Dobeles), Eināru Kiršteinu (HK S&A), kā arī Edgaru Vadzīti, kurš iepriekšējo sezonu izlaida. Protams, nedrīkst aizmirst, ka “armijnieku” rindās tik un tā pietiek vēl daudz meistarīgu spēlētāju.

“ASK” aizvadītajās trīs  spēlēs (tāpat kā mēs) izcīnījuši tikai uzvaras, tomēr komanda vēl nav tikusies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas arī gatavi atņemt punktus Latvijas čempioniem. Lai vai kā, trešdien spēle solās intrigu pilna…

2 komentāri “Kuri ir labākie Rīgā?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.