Gatavojamies uzlabot sniegumu

LSPA komanda

Augusta pirmajā nedēļā uzsākām gatavoties jaunajai 2009./2010. gada handbola sezonai, kurā nozīmīgākie mači būs Latvijas čempionāts. Finansiālu iemeslu dēļ diemžēl Baltijas līgā nestartēsim.

Nelielas izmaiņas skārušas arī mūsu sastāvu. Vistizamāk, ka sezonu mūsu komandā uzsākas Raimonds Trifanovs, kuram neizdevās nostiprināties Vācijas 2. bundeslīgas klubā “VfL Edewecht”, savukārt komandu sadzīves apstākļu dēļ pametis Vitālijs Borisenko, kurš pastiprinās savas dzimtā kluba Ludzas “Latgols” rindas.

Bez papildinājumiem mūsu komanda noteikti nepaliks. Šobrīd ar komandu bez pagājušās sezonas spēlētājiem trenējas arī jaunie handbolisti Oskars Arājs, Andis Ērmanis, Egils Politers, Emīls Reniņš un Toms Šibins. Tāpat, iespējams, komandai pievienosies arī Kristaps Bārbals. Konkurenci jaunajiem censoņiem sastāda arī brāļi Bergi – Ronalds un Rihards.

Pašlaik treniņos komandas galvenais treneris Andris Molotanovs liek uzsvaru uz fiziskās formas atjaunošanu un uzlabošanu. Pakāpeniski samazinot slodzi, turpinājumā spēlētāji vairāk sāks darboties ar bumbām. Augusta beigās aizvadīsim arī vairākas pārbaudes spēles.

Šosezon Latvijas handbola čempionāts noritēs pēc jaunas kārtības. Valsts spēcīgākās komandu uzzinās pēc divu riņķu aizvadīšanas, savukārt astoņas spēcīgākās vienības aizvadīs izslēgšanas turnīru, noskaidrojot Latvijas kausa izcīņas uzvarētāju. Pirmie mači paredzēti oktobra sākumā.

18 komentāri “Gatavojamies uzlabot sniegumu

  1. Jesus sees that planet earth is going down the drain because so many people use something called drugs. So he has to know about this kind of shit so he calls all the Apostles and tells them that they have to go down to earth to see for themselves what is going on and then go back to Heaven and report to Jesus…
    The Apostles go to different places on earth and after some time they come back to report what they saw. John comes and Jesus asks him “What did you find?” John: “I’ve got some funny stuff, that’s called marijuana…” Jesus: “Oh yeah? Let me try it…” he tries it and… “Hey dudes, the music sounds so great!”
    Then Paul comes with some amphetamine… Jesus tries it and goes “Wow, I’m feeling hot and full of energy!”
    Then comes Peter with some LSD and Jesus says “My hands… they look soo… strange”.
    He tries all kinds of dope from each and every one of the Apostles and in the end he welcomes Judas with a huge stoned smile…
    “Sooooo….. Judas ….. my ….. brother” he says, “What did …. you bring?”
    Judas: “Errr… I brought … the cops!”

  2. Kaut kā jocīgi LSPA komandas komentāros ska ,,jaunie,, ,kas jau divas sezonas bija ,, TENAX,, spēlētāji pamatsastāvā, Un ja Politers un Ērmanis sezonas beigās nebūtu ar traumām , ļoti iespējams ka LSPA netiktu pie sudraba Latvij;a. Tā kā pareizāk būtu , ka LSPA ir jūtami pastiprinājusies uz dobelnieku rēķina.

  3. Jauna ģimene pārvācas no vienas mājas uz otru māju.
    5 gadīgais puika saka: “Vot šeit mēs piepisīsim skapīti”
    Tēvs iesit pa pakausi un saka: “Saprati?”
    Puika atbild: “Sapratu, tēvs!”
    – “Ko saprati, dēls?”
    – “Ka skapīts na*uj nav vajadzīgs!”

  4. Чего такой грустный ?
    – У директора был.
    – Орал ?
    – Анал…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.