Par vietu TV ekrānā

Šovakar LSPA sporta zālē aizvadīsim pirmo AB.LV Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēli, plkst. 19:45 tiekoties ar Latvijas vicečempioniem un pagājušā gada AB.LV Latvijas kausa izcīņas finālistiem Dobeles “Tenax” handbolistiem.

Pagājušajā sezonā Dobeles komanda no tālākās cīņas par turnīra medaļām izslēdza jau ceturtdaļfinālā, divu spēļu summā triumfējot ar 56:55. Šogad esam apņēmības pilni iekļūt turnīra finālā. Šajā sezonā ceturtdaļfinālā “Tenax” handbolisti viegli tika galā ar “RTU” handbolistiem (divu spēļu summā 74:45), savukārt mums izvērtās sīva cīkstēšanās ar “Jūrmalas sports” – 62:57.

Ar “Tenax” handbolistiem šosezon Latvijas čempionātā un Baltijas līgā esam tikušies četras reizes, punktus dalot uz pusēm. Sezonas sākumā divas uzvaras izcīnīja dobelnieki, bet pēdējās cīņās pārāki bijām mēs.

Finālā, kas svētdien 19. aprīlī plkst. 14:00 notiks Olimpiskajā sporta centrā Rīgā un kuru tiešraidē demonstrēs LTV7, iekļūs vienība, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes maču aizvadīsim 17. aprīlī plkst. 19:00 Dobelē. Par otro ceļazīmi uz izšķirošo maču cīnās ilggadējie kausa izcīņas uzvarētāji “ASK/AB.LV” un šīs sezonas pārsteigums “Ogres SC”.

7 komentāri “Par vietu TV ekrānā

  1. ceru, ka dobelnieku komentētāji atkal neuzsprāgs no tā, ka es pieminu tik vecus faktus no sezonas sākuma, kad Tenax pieveica LSPA :D

  2. Raiti. Kapēc Tu domā ka tie ir dobelnieki, kas tev pārmet tos vecos faktus ???
    UN tiekamies vakarā – par skaistu spēli…… ;)

  3. :D man jau likās, ka bija interesanta un līdzīga spēle, kurā vinnēja “Tenax”. Vēl jau otrs mačs. Tiekamies Dobelē! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.