Trešā vieta nosargāta

Lauris Rūtiņš

Ludzā uzvarot vietējos SK “Latgols” handbolistus ar 40:29 (18:16), nosargājām Latvijas virslīgas čempionātā regulāra turnīrā trešo vietu.

Mača sākumā pēc diviem Austra Tuminska metieniem vadībā ar 3:2 izvirzījās mājinieki, tomēr turpinājumā, gūstot četrus bezatbildes vārtus, vadībā izvirzījāmies jau mēs (6:3). Puslaika vidū pēc Kaspara Lisovska metiena panācām jau +5 (13:8). Pēdējās puslaika desmit minūtēm tomēr “Latgols” handbolisti pateicoties Tuminska aktivitātei uzbrukumā samazināja mīnusus līdz diviem vārtiem (16:18).

Pēc nospēlētajām astoņām minūtēm Sergejs Tretjakovs pārtvēra bumbu un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (21:22). Uzreiz nākošajā minūtē trīs vārtu pārsvaru atjaunoja Vitālijs Borisenko un Lauris Rūtiņš (24:21), bet astoņas minūtes pirms beigām pēc trīs Kaspara Lisovska metieniem pirmo reizi mačā panācām +10 (34:24). Tikai pēdējā minūtē Raimonds Trifanovs mums nodrošināja 11 vārtu pārsvaru – 40:29.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Lauris Rūtiņš, kurš guva deviņus vārtus, savukārt pa astoņiem vārtiem guva Raimonds Trifanovs, Kaspars Lisovskis un Guntars Lejnieks. Pretiniekiem astoņas reizes precīzs bija Austris Tuminskis.

Nākošo un pēdējo Latvijas čempionāta regulārā turnīrā spēli aizvadīsim rītdien 29. martā, kad plkst. 20:00 NBS sporta zālē tiksimies ar “Ogres SC” vienību. Jau tagad neviens mūsu trešo vietu nevar apdraudēt un skaidrs, ka cīņu izslēgšanas turnīrā uzsāksim no ceturtdaļfināla.

Latvijas virslīgas čempionāts.
28. marts.
SK Latgols – LSPA 29:40 (16:18)

Latgols: Tuminskis 8/1, Ločs un Krištopāns 4, Brics, A. Savickis un Tretjakovs 3, Bārbals 2, Aleksejevs un D. Savickis 1. 7 m: 4/1, 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
LSPA: Rūtiņš 9, Trifanovs, Lisovskis un Lejnieks 8, V. Borisenko 4, Blome 3/2. 7 m: 2/2, 3 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs.

5 komentāri “Trešā vieta nosargāta

  1. Malači! Tas man patīk! ;) tagad verētu tikai kādu punktiņu Ogrei iedot, lai man nav jābrauc uz Ludzu! ;) :D

  2. madarsgarais, pat nedomā! Ogrei nevis kādu punktiņu, bet kādus +10 samest! ;) :)

  3. Zinātne, es nebūtu tik drošs teikt, ka Ogri tik viegli spēsim uzveikt! Ja vien Tev nav padomā kāds jauns zinātnisks paņēmiens kā mēs to varētu izdarīt! :D

  4. Nu es jau nesāku ka tas bus viegli! Galvenais uzstādīt mērķi un rezultāts neizpaliks! ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.