Otrā vieta zaudēta

Šovakar piedzīvotais zaudējums “Jūrmalas sports” handbolistiem ar 26:28 (12:14) pārvilka mūsu cerības Latvijas virslīgas čempionāta regulārā turnīra noslēgumā izcīnīt otro vietu. Atlikušajās divās spēlēs jāizcīna vismaz viens punkts, lai kopvērtējumā saglabātu arī trešo vietu.

Lai arī šodien rezultatīvi nospēlēja Kaspars Lisovskis, tomēr komandas spēle bez Arta Kurmēna (laukumā izgāja uz vienu pendeli) ierindā bija izjukusi šā vai tā.

Maču iesākām veiksmīgi ar 6:2, bijām vadībā ar četru vārtu pārsvaru arī puslaika vidū (10:6), tomēr mača otrajā pusē vienīgos divus vārtus guva Kaspars Lisovskis, ļaujot jūrmalniekiem, galvenokārt pateicoties veiksmīgai Edgara Kukša darbībai vārtos (guva arī vienus vārtus), līdz pirmā puslaika izskaņai izvirzīties vadībā ar 14:12.

Pēc pārtraukuma bijām neitralizējuši ierasto “Jūrmalas sports” uzbrukuma līderi Edvīnu Latkovski (otrajā puslaikā vārtus neguva), tomēr pretiniekiem atradās citi, kas uzņēmās viņa lomu, 42. minūtē panākot jau +4 (19:15). Vairākkārt rezultāta starpību samazinājām līdz minimumam, tomēr jūrmalnieki uzbrukumā nekļūdījāmies, savukārt mēs izpildijām priekš vārtsarga Kukša pārāk vieglus metienus, kā arī pieļāvām pārāk daudz kļūdas.

Nelīdzēja arī ofensīva mača izskaņā, piedzīvojot ceturto zaudējumu turnīrā – 26:28, kas jau bija otrais pret “Jūrmalas sports” handbolistiem. Jāatzīmē, ka jau otrdien LSPA sporta zālē ar jūrmalniekiem vēlreiz tiksimies AB.LV Latvijas kausa izcīņas atbildes spēlē.

Nākošo spēli aizvadīsim sestdien 28. martā, kad izbraukumā plkst. 13:00 tiksimies ar Ludzas “Latgols” handbolistiem.

Latvijas virslīgas čempionāts.
26. marts.
LSPA – Jūrmalas sports 26:28 (12:14)

LSPA: Lisovskis 9, Blome 5/3, Trifanovs 4, Rūtiņš un Lejnieks 3, Veļikanovs un V. Borisenko 1. 7 m: 6/3, 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
Jūrmalas sports: K.Ence 6, E. Latkovskis 5/1, R. Ivanovs un Ševelis 4, Tukāns 3, R. Ence un R. Latkovskis 2, Kukša 1. 7 m: 1/1, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: I. Čerņavskis/E. Bogdanovs

3 komentāri “Otrā vieta zaudēta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.