Jāatspēlē četri vārti

Vitālijs Borisenko

Šovakar vienīgajā spēlē šajā sezonā LSPA sporta zālē plkst. 19:45 mēģināsim atspēlēt četru vārtu deficītu, AB.LV Latvijas kausa izcīņas mačā tiekoties ar “Jūrmalas sports” handbolistiem.

Pirmajā mačā pirms pusotras nedēļas Spuņņciemā piedzīvojām zaudējumu ar 25:29, tāpēc šodien jāizcīna uzvara ar vismaz piecu vārtu pārsvaru, lai triumfētu divu spēļu summā un iekļūtu kausa izcīņas pusfinālā.

Pirmajā mačā nespēlēja pamatsastāva spēlētājs Artis Kurmēns, kā arī mača sākumā savainojumu atsvaidzināja Kaspars Lisovskis, savukārt šovakar abi jau dosies laukumā. Atgādinām, ka ar “jūrmalniekiem” spēlējām pirms dažām dienām Latvijas čempionātā, piedzīvojot zaudējumu ar 26:28.

7 komentāri “Jāatspēlē četri vārti

  1. Blomes kungs rāda piemēru!

    …..7 m soda metienus vislabāk izpildījis Latkovskis – 13 no 13 jeb ar simtprocentīgu precizitāti. 87,5 procenti (14/16) realizācija ir Normundam Blomem no LSPA, 84,2 (16/19) …www.parsportu.lv

  2. Ja rēķina , ka mums ir tikai 2 pendeļu vīri, no kuriem vienm pagaidām vēl nev izdevies pārspēt pretinieka vārtsargu, tad arī kopējais 68% komandas rādītājs nav slikti!

  3. … no TVNETa …

    “Naudas plānošanas centra ieteikumi brīvā laika pavadīšanai

    1. Apmeklē amatieru sporta spēles! Ja esi sporta mīļotājs, vari apmeklēt vietējo sporta klubu un komandu spēles. Tajās, protams, nespēlēs pasaules mēroga zvaigznes, taču pati spēle sniegs tādu pašu devu adrenalīna un maksās daudz mazāk vai neizmaksās neko”…. :D

  4. G#14, vēl vajadzētu lai viņi uzraksta hk-lspa spēļu sarakstu, laikus un vietas! :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.