Antirekords sagrāvē

Kaspars Lisovskis

Otrajā puslaikā gūstot tikai astoņus vārtus, kas ir mūsu šīs sezonas antirekords, piedzīvojām sagrāvi Baltijas līgas kārtējā spēlē, ar 23:46 (15:21) NBS sporta zālē piekāpjoties Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV”.

Spēles sākums izvērtās līdzīgs, desmitajā minūtē pēc Arta Kurmēna un Laura Rūtiņa precīzajiem metieniem pat panācā divu vārtu pārsvaru (7:5). Turpinājumā mājinieki atspēlējās un, apturot mūsu uzbrukumu, 23. minūtē paši ieguva jau piecu vārtu parsvaru (15:10). Divas minūtes pirms puslaika beigām pēc Kaspara Lisovska gūtajiem vārtiem samazinājām minūsus līdz četriem vārtiem (14:18), tomēr izskaņā pa reizei precīzi bija Arnolds Straume, Ēriks Blūms un Ingars Dude panākot +6 (21:15).

Otro puslaiku “armijnieki” uzsāka ar jauniem apgriezieniem, 36. minūtē, kad pirmos vārtus puslaikā guvām mēs, panākot jau +8 (24:16). Turpinājumā nekas nemainījās. Mēs  izskatījāmies pārāk noguruši un bija zaudējuši  ātrumu, kas bija svētdienas mačā pret “Tenax” handbolistiem. “ASK/AB.LV” ātri vien laukumā jau laida rezervistus un spēlēja brīvu handbolu, bet mēs netikām pat līdz brīviem metieniem, gūstot puslaikā tikai astoņus vārtus (!) un piedzīvojot sāpīgu sagrāvi – 23:46.

Līdz ar to esam praktiski zaudējuši izredzes Baltijas līgas turnīra tabulā pakāpties uz devīto vietu, bet “ASK/AB.LV” handbolisti droši turpina cīnīties par labāku vietu sacensību finālturnīrā.

Nākošo spēli aizvadīsim sestdien 21. februārī Latvijas čempionātā, kad Koknesē tiksimies ar HK “S&A” vienību.

Baltijas līga.
15. februāris.
ASK/AB.LV – LSPA 46:23 (21:15)

ASK/AB.LV: Straume 9, Dude 8, Pavlovičs 7, Jurdžs 6, Kušners un Gremzde 4, Blūms un Glušaks 3, Alps un J. Lībergs 1. 7 m: 0/0, 3 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
LSPA: Trifanovs 7, Kurmēns 4, Lisovskis 3, Melnalksnis, Lejnieks un Rūtiņš 2, V. Borisenko 2/1, Blome 1. 7 m: 3/1, 3 brīdinājumi, 0 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z.Stoļarovs

19 komentāri “Antirekords sagrāvē

  1. Njā… Mēs šodien arī negaidīti zaudējām basketbolā 1:3. Nekas, visi trēnēsimies un uzvarēsim! Viss vēl priekšā;)

  2. likumsakarīgi. varbūt starpība varēja nebūt TIK liela, taču…
    Veiksmi ASK vīriem tālākajās cīņās Baltijas līgā! ;)

  3. :)
    Gulbis atbrīvoja mūs no rīta treniņa!!!! Tagad varat iedomāties, kā viņš jūtās pēc šīs uzvaras! :)

  4. Nu,ja Smagars svētdien pret Kentonu būtu veicis metienu dubultnoliecienā(līdz šim tikai teorētiski izpildīts…),tad ASK kolēģiem vēl joprojām būtu morāls krahs un spēle būtu daudz savādāka bijusi.
    Vēl man radās doma,ka NB varētu “iekliegt” bumbu vārtos,ja netiek līdz brīvam metienam.
    Anyway-veiksmi abām komandām turpmāk!

  5. 2x-nolieciens? :D Es vairs neparko nebrīnos, Smagars arī to varētu praktiski izmeiģināt!

  6. Paldies, tenax par ieteikumu!
    Noteikti nolaidīsimies no mākoņiem un sāksim nopietni gatavoties SACENSĪBĀM!!!

  7. Nu tas ir vel maigi teikts,apdirsāt vel ausis, degunu,aizdirsāt vel acis…..bbet nekas traks nav noticis,arī Ŗīgas Dinamo ik pa brīdim normāli apkakājas. Apkakāt savus locekļus sporta spēlēs ir normāli,jo spēļu ir daudz un ik pa brīdim nāk kritumi,bet patīkami ir tas,ka pēc tam nāk arī labāki laiki….Ceru ka uz jūsu ielas būs svētki…Kā saka Lācis,bumba ir apaļa:D:D:D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.