Tikām līdz -2

Raimonds Trifanovs

Jau trešo reizi sezonā atzinām Latvijas čempionu “ASK/AB.LV” pārākumu, Latvijas virslīgas otrā apļa spēlē ciešot zaudējumu ar 29:31 (12:18). Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva 11/1 vārtus.

Jau ar mača pirmajā minūtēm pārsvars bija čempionāta līderei ”ASK/AB.LV”, kas septītajā minūtē bija izvirzījusies vadībā ar 4:1. Pirmo puslaiku, pateicoties veiksmīgai Helmuta Tihanova spēlei vārtos un pretinieku kļūdām, ”armijnieki” savā labā noslēdza ar 18:12. Otrā puslaika desmitajā minūtē līgas līderes pārsvars sasniedza desmit vārtus – 26:16. Puslaikā izskaņā mēs uzsākām pakaļdzīšanos. Labi mūsu vārtos darbojās Raitis Puriņš, bet tuvāk par -2 netikām, un ”ASK/AB.LV” handbolisti svinēja uzvaru ar 31:29.

Uzvarētājiem pa sešiem vārtiem guva Agris Kušners, Jānis Gremzde un Jānis Pavlovičs. Mūsu labā vēl piecus golus pievienoja Vitālijs Borisenko, bet pa trīs Kaspars Lisovskis, Guntars Lejnieks un Lauris Rūtiņš.

Jau svētdien 1. februārī aizvadīsim nākošo valsts čempionāta spēli, NBS sporta zālē plkst. 15:20 tiekoties ar līgas pastarīti “Stopiņu NHK”. Pirmajā mačā Ulbrokas komandu pieveicām tikai mača izskaņā – 34:32.

Latvijas virslīgas čempionāts.
30. janvāris.
ASK/AB.LV – LSPA 31:29 (18:12)

ASK/AB.LV: Kušners un Pavlovičs 6, Gremzde 6/3, Blūms un Straume 4, Jurdžs 3, Glušaks 2. 7 m: 4/3, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes.
LSPA: Trifanovs 11/1, V. Borisenko 5, Lisovskis, Lejnieks un Rūtiņš 3, Kurmēns 2, Uzulnieks 1. 7 m: 4/2, 3 brīdinājumi, 12 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs.

10 komentāri “Tikām līdz -2

  1. Taada aizraujosha speele bija! Bishku pietruuka laika… bet tik un taa Baigie malachi! It iipashi, kad labi nostraadaajiet aizsardziibaa !!!
    Nekas, jums viss ir priekshaa:)
    -2 nav -10:):):)

  2. MALACHI :) Beigas tiesham bij redzams, ka jus pashi sapratat, ka varat! :)

  3. Nu ko lai saka,Ask vīri šinī spēlē bija galvas tiesu pārāki,bet tomēr Lspa cīnījās līdz pēdējai minūtei. Man jau liekas ka šinī duelī uzvarētājs vel nav noskaidrots……..
    Ir toties viena patīkama ziņa,visi medī Arvīdu,tātad šo lapu apmeklē diezgan daudz cilvēku……
    Skarabeji man ziņo ka daži treneri apvainojušies pa manu rakstu,par ģērbšanos,ka nesot rocības treneriem…..
    Ko diez daži teiks par to,ka ir izveidojuši sieviešu izlasi,iemetuši viņas likteņa virpulī, un pēc tam vel sauc par Govīm kas necīnās…..
    Visu cieņu meitenēm…..Kautgan viņas nav tās pasaules labāks,bet tāpat viņas ir foršas……….

  4. Teikšu godīgi,vakar biju aizgājis uz spēli,bet nevienam acīs nezīmējos,ja kāds domā ka man ir mērķis iegūt kaut kādu mistisko globālā tīmekļa slavu,tad tas stipri kļudās,mans mērķis ir pievērst cilvēkus reālajām handbola problēmām,nevis kādu pazemot vai nonicināt,jo tiešām mums visiem ir daudz pie kā strādāt,gan spēlētājiem,gan treneriem,gan Funkcionāriem,gan arī maniem mīļajiem Federāļiem…..
    Vel viena lieta, es neko neizdomāju,es rakstu visu ko dzirdu un redzu.Protams ka daži uzskatīs,ka ir lietas kas ir jānoklusē,bet izskatās ka visi ir klusējuši 50 gadus,un tikai viens otram aiz muguras kautko klusi murmina……….Nesen izlasīju grāmatu,Rokasbumbai 50,loti laba grāmata,tiešām intresanti fakti ir iegūstami,kautgan man pārsteidza fakts ka par labāko saspēles vadītāju atdzīts R.LĪCIS.(Tiešām viens no izcilākajiem Latvijas spēlētājiem,žēl tikai ka tik ātri beidz sava splētāja karjeru…..
    Ir tāds nepatīkams fakts par Renāru,es atvainojos nevis par Renāru,bet par attieksmi pret viņu,bija tāda lieta kad viņš izlases spēlē dabūja smadzeņu satricinājumu,kad tika uzināts ka viņš ilgāku laiku nevarēs spēlēt,visu mūsu dižgaru funkcionāri tākā novērsās no viņa,nu tākā no nevajadzīgas lietas.Un šeit uzreiz parādās paradoks,vienīgā kas uztraucās pa Renāru ir Līberga kundze,itkā nesaistīta persona ar handbolu,bet var redzēt ka ir cilvēcisms…….),bet ne par to stāsts,vai tiešām mums nav bijuši 20 gadsimtā izcilu saspēles vadītāju,kā piem. A.Lazdiņš vai J.Smagars,vai tāka nevienu vien reizi stūrī nomestais V.Rozentāls…….
    Nu tagad Federāļi varat lēnā garā sākt putoties,bet tā ir visa taisnība,tāpat kā jebkurai medaļai ir divas puses………..

  5. Dienu saku ar Arvida rakstu paldies…Re kas atklajas:)
    Man ir piedāvajums nosaukt Latvijas Handbola Virsliigu par COPY un PASTE liigu:)

  6. paldies, visiem kas atnāca.

    prieks spēlēt tādam skaitam cilvēku :) vienīgi žēl, ka zaudējām… vēl jau dažas iespējas mums vēl būs, laikam kādi trīs savstarpējie mači ar ASK palikuši!

  7. Cerams ka ASK ari naks atbalsit kads a to tikai LSPA fanus vareja dzirdeet :)tad jau bus skatiitaji ap 200-300 tad jau varetu runat ari ar kadu atbalstiitaju naudas piesaisti handbolam.:)

  8. Trifis vakar ārdījās! Spēle tiešām laba. Visu cieņu abām komandām. Jāatzīst, ka LSPA varēja pievilkt tikai uz ASK bērnišķīgajām kļūdām. +vēl Aivim galīgi negāja spēle.

  9. tas gan muljkjiibas, ka vinjsh tika izsleegts no speeles!! Ja esi laukumaa, taatad – esi arii speelee! Un ir 100 un 1 metode, kaa atrbriivoties no individuaalaas segshanas..

    speele tieshaam bija skaista!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.