Sākam spēlēt

Artis Kurmēns

Nedēļas nogalē aizvadīsim pirmās spēles 2009. gadā, Baltijas līgas ietvaros aizvadot trīs spēles pret Somijas un Igaunijas klubiem. Tā būs jaunā trenera Andra Molotanova debija pie mūsu komandas stūres.

Piektdien vakarā tiksimies ar Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks”, ar kuriem tikāmies turnīra pirmajā mačā, piedzīvojot Ulbrokā zaudējumu ar 27:31. Dienu vēlāk Igaunijā spēlēsim ar “Chocolate Boys” handbolistiem (zaudējums 25:33), bet svētdien – ar Igaunijas čempionāta līderiem HC “Kehra”, pret kuriem esam izcīnījuši vienīgo uzvaru desmit spēlēs (32:30).

Mūsu vienību cīņā vedīs bijušais kluba vārtsargs Andris Molotanovs, kas pēd divu nedēļu ilgiem treniņiem mēģinās komandu pacelt augstāk par pēdējo vietu turnīra tabulā. Pirmos augļus redzēsim jau tuvākajā laikā.

Spēles aizvadīs arī abas pārējās Latvijas komandas. Tāpat, kā mēs, arī Latvijas čempioni apciemos visus mūsu trīs pretinieku mājas zāles, bet Dobeles “Tenax” savā mājvietā uzņems Baltkrievijas komandas, mēģinot reabilitēties par rūgtajiem zaudējumiem sezonas sākumā.

10 komentāri “Sākam spēlēt

  1. Par Latvijas izcilajiem treneriem…..
    A.Gulbis=Ask=Mirstošā Gulbja ezers
    A.Lazdiņš,I.Zariņš=Vējš nolauza Lazdai Zaru.
    J.Žīdens=Izrēlas latgalis vai arī Latgales ēbrejs
    J.Valeiko=tās uzacis,tās uzacis es aizmirst nespēju…..
    V,Livjaks=vienīgais treneris kurš ir cietis no citu treneru un spēlētāju vardarbības…….
    N.Kudrjaceva=dzels lēdija ar dzelzs olām
    R.Līcis=Neaizsalstošais Rīgas jūras Līcis
    Turpinājums sekos.

  2. Nesaprotu vienu,vai tikai G#14 nav atkal kāds mūsu mistiskās valsts kredīts??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. Tad te sanāk arī no Lāča leksikona kaut kas par lielo dzejnieku – eļļainais Arvīds!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.