Ceturtais čempionu pārbaudījums

Minūtes pārtraukumā

Piektdien 30. janvārī plkst. 19:00 NBS sporta zālē Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros aizvadīsim ceturto spēli sezonā ar pašreizējiem valsts čempioniem “ASK/AB.LV”.

Trīs spēlēs ar “armijniekiem” esam izcīnījuši tikai vienu uzvaru, triumfējot Rīgas čempionātā – 32:31. Pārējās divas reizēs Latvijas čempionātā un Baltijas līgā cietām zaudējumus ar 28:32 un 28:36.

Laikā no pēdējā Rīgas derbijas mača decembrī dažādas izmaiņas piedzīvojušas abas komandas. “ASK/AB.LV” komandu pametis trešais vārtsargs Raimonds Šteins, pievienojoties valsts vicečempioniem Dobeles “Tenax”, un Uldis Lībergs, kurš pārcēlies uz Vāciju.

Mūsu komandā Jāni Žīdenu galvenā trenera amatā nomainījis bijušais kluba spēlētājs Andris Molotanovs, veicot ievērojams korekcijas spēles izskatā.

Pēdējā aizvadītajā mačā nedēļas nogalē “ASK/AB.LV” ar 30:25 izbraukumā pieveica Dobeles “Tenax”, bet mēs ar 46:21 sagrāvām “RTU” handbolistus.

28 komentāri “Ceturtais čempionu pārbaudījums

  1. Tad kurš īsti pārbaudījums šis būs pēc kārtas? :)

    Raitis: izlabots.

  2. Nu tā mīlīši,vakar Arvids izdomāja ka vajadzētu šinī mājas lapā uzrakstīt vairākus savus subjektīvos viedokļus par Latvijas handbolu,klubiem,federāļu darbu,,par visām neatkarīgās Latvijas junioru izlasēm, protams arī par mūsu mīļajiem treneriem un arī par spēlētājiem.
    Iepriekš brīdinu, trūkties dabūs visi………..
    Varbūt ar laiku Raitis varētu izveidot sadaļu,Arvids raksta.
    Šodienas tēma būs gaidāmā spēle ar Ask un treneri(treneru attieksme pret virslīgu,vārdu sakot,kā tērpušies treneri ierodas uz augstākās līgas spēlēm Latvijā)

  3. Tā vien izskatās, ka Arvīds noteikti ir rados ar panu Kleksi!
    Varbūt arī Arvīds rezi izspēlēs loto un kāda no laimīgajām skaitļu kombinācijām, iespējams, novedīs pie kāda no federāļiem… bet varbūt Arvidam ir zināmas kādas interesantas pastaigu vietas…

  4. Nu tā,sāksim tad ar treneriem,ko parasts līdzjūtējs ierauga ienākot zālē paskatoties uz galveno treneri……
    A.Gulbis-īsts latvietis tērpies treniņbiksēs,bitlovkā un sievas adītā džemperītī,kas drošvien uzdāvināts uz ziemassvētkiem….Šad tad situāciju glābj doks kurš ierodas uzvalkā vai arī savā baltajā halātā….
    I.Zariņš-nenoteikts stils,vai arī latviešu skābais-treniņjaka un tumšas džinsas(iespējams ka kļūdos)
    J.Žīdens-dažreiz manīts uzvalkā,bet pārsvarā arī tērpies latviešu skābā stilā.
    A.Molotānovs-nu ar šo vīreli pagaidām viss ir ok.-tērpies uzvalkā(par to viņam žetons)
    J.Valeiko-īsts modes gigants,zili džinsi tāds pats krekls,vecas hummel botas,ādas jaka, kurai jau varētu būt ap gadiem 15.Šad tad parādās arī viens forš džemperīts……
    N.Kudraceva-botas,treniņbikses,sarkans džemperis un pa virsu visam pufaika,līdz galam aiztaisīta.Pieļauju domu ka viņai ir vienkārši auksti…..
    H.Čebrikofs-pa pusei zolīdais-uzvalka bikses un atkal mūsu latviskie džemperīši….
    Par atlikušajiem treneriem varu teikt,ka lielākā daļa piekopj,latvieša skābā imidžu.
    Un tagad man rodas jautājums,kas būtu ja K.Muižnieks,Bagatskis vai arī J.Šuplers būtu šī modes virziena piekritēji.Būtu vareni feini ja pa arēnu Rīga skraidītu vīri džemperīšos un treniņbiksēs…..

  5. Es “par ” Arvīda blogu sadaļu šinī mājas lapā. Jautājums tikai, cik ilgi viņš vēl vilks dzīvību. Uzzināju no slepeniem dienestiem, ka viņam martā apaļa jubileja – 97 gadi. Turies Arvīd – visa Ikšķile ar Tevi!

  6. ARVIIDDDD, kapeec trtennerim jaabuut uzvalkaa?????????
    tas mani druscinj aizskaara

  7. Nu nav jau teikts ka obligāti jābūt uzvalkā,vienkārši nedaudz vajadzētu piedomāt pie savas ārienes,var takšu nopirkt arsevišķu formu priekš trenera,nu lai vismaz tas skats nebūtu tik briesmīgs, kā dotajā brīdī.Īpaši daudz naudas tas neprasa,vienkārši vajaga pašiem tikai gribēt. Un skats uzreiz arī būtu labāks,jo katrai spēlei ir jābūt kā svētkiem…..

  8. Man jau liekas lai sveetkus sariikotu , taa daliibniekiem vajag justies labi, es neticu ka bagijs tajaa ancukaa juutas baigi omuliigi. to pieprasa lielie sponsori un publicitaate. Rokasbumbaa liidz tam nonaaaksim varbuut peec 2 kriizes paarvareeeshanas, kad tas buuus nav ne jausmas, jaacer ka vispaar klubi turpinaas eksisteet uz entuziastu pleciem.

  9. Nu tā,tagad pievērsīsimies gaidāmajai spēlei, Ask-Lspa.
    Nu uz šo pasākumu ir obligāti jāiet,jo tā nebūs spēle,bet gan pasaka par mūsu skaistajiem zvēriem…..
    Atbilde ,kapēc pasaka par zvēriem?Nu padomājiet paši kādas personas piedalīsie spēlē.
    Ask-galvenais treners- Gulbis(A.gulbis),menedžers-Šreks(J.Brencāns),spēlētāji-Ūpis jaunākais(J.Lībergs),Straume-sanāk tākā padomju laiku rotaļlietu rūpnīca(A.Straume),Alps-kautkas saistībā ar kalniem,kuros dzīvo zvēri,un pie visa Ask vīri viens otru sauc par Šakāļiem….
    Lspa,nu te arī netrūkst visādu brīnumu. Spēlētāji-Lācis(I.Lācis),Kurmis(A.Kurmēns),Bera(V.Borisenko)nenoteiktas izcelsmes zvērs,un vel divi mistiski tēli,Melnais(A.Melnalksnis)kā arī Skapis(A.Uzulnieks)
    Piemirsu ka spēlē vel būs divi Ask pārstāvji, Robots(A.Jurdžs)un Kentons(H.Tihanovs)nezināmas izcelsmes radījums.
    Varētu vel izveidot tiesnešu pāri,Dzērve(U.Dzērve)un Gailis(A.Gailis) un būtu
    pavisam jauks pasākums,
    Tākā visiem ierasties piektdien uz šo pasākumu

  10. ko lai saka, Arvīds aizskāris diezgan interesantu tēmu. atļaušos piekrist Arvīdam, ka ir reizes, kad rodas iespaids, ka kāds no treneriem uz spēli ieradies īsi pirms vai pēc sēņošanas!
    Varētu arī piekrist apgalvojumam, ka mūsu handbola līmenis nav tāds, lai treneri vadītu spēles tērpti uzvalkos par pus tūkstoti latu, taču kaut cik jau var ‘savākties’ uz tām pārdesmit spēlēm, ko komanda aizvada sezonas laikā.
    šoreiz pat runa nav par k-kādām starptautiskām spēlēm vai TV pārraidēm… padomājiet no skatītāju, spēlētāju, tiesnešu u.c. ofic.personu skata punkta… ko jūs labāk redzētu vadot komandu – lietišķi ģērbtu treneri jeb burkšķošu sēņotāju… pašcieņas jautājums…
    Paldies Arvīd!

  11. Tiekam intresē,rīt iemetīšu arī kādu akmentiņu spēlētāju dārziņā,respektīvi par attieksmi pret spēli,uzvedību laukumā un spēles starplaikā….
    Ja būs laiks tad,kopīgiem spēkiem pavērtēsim tiesnešu attieksmi un pavērosim kā kurš treners uzvedas spēles laikā,ticiet man treneri netikai pēc sava stiliņa,bet arī pēc savas uzvedības nedaudz atgādina tādas foršas lauku tantes…….

  12. Arviid tu esi chempions goda vards….palugshu lai tev saruna darbu esportaa delfi, tvneta,un dienas biznesaa :)lai tu priecee visu latviju ne tikai LSPA atbalstiitajus un konkurentus…

  13. Man jau gan liekas, ka r-bumbas treneri pat izlašu līmenī parasti ģērbjas līdzīgi komandai. Tb – garajā komandas sporta tērpā, nevis uzvalkā :)

  14. Neticu ka nav cilvēkiem zolīdu drēbju,jo vismaz reizi mūžā ir jāiet uz kāzām,vai bērēm…… Viss ir atkarīgs no paša cilvēka un viņa inteleģences pakāpes.

  15. Arvids ir jauna uzlecosha rakstu Zvaigzne :)
    Bet nu uz spēli jāiet jebkurā gadījumā!!! :)

  16. Jau- Tā- Jums Arvīdam:
    Ja vīriešu kārtas treneriem uz spēli jāierodas uzvalkā, tad kā, Tavuprāt, ir jāierodas trenerei sievietei?

  17. Arvīdam ir jābūt ļoti uzmanīgam!!! Jo nav daudz cilvēku, kuri ir saistīti ar handbolu un tā domātu!! Turies ….rds!

  18. Atbilde priekš E#4,nesmu teicis ka obligāti jāierodas uzvalkā,bet ka vajadzētu nu daudz maz normāli gērbties,jo trenerim ir jābūt paraugam savai komandai un lai pašai komandai nebūtu kauns par treneri.
    Nu ko lai velk sievietes treneres man grūti pateikt,bet nevajadzētu gan vilkt pusgaros zābakus,džinsa un spīdīgu blūzi vai arī kādu foršo džemperīti……

  19. Raiti, piekritīsi, ka šiem treneriem mugurā ir valstu izlašu/sponsoru sagādāts apģērbs. Nu nav tur sēņotāju! :)

  20. Nu G#14 jau ir attbildējis uz tavu jautājumu.Nu Raiti,beidz takšu vienreiz pīpēt tās rozā cigaretes………

  21. Nu svieki visiem,šodien es esmu nolēmism pamurgot par savstarpējām attiecībā,handbola vidē….
    Vakar man bija tikšanās ar saviem Skarabejiem(ar manis iefiltrētiem ziņotājiem visās komandās, arī viens ir starp Federāļiem),un man sanāca uzināt dažas jaunas, smieklīgi bēdīgas ziņas…….
    Nu tad sāksim ar to ka divi cilvēki saistīti ar handbolu ir devušies pelnītā atpūtā(Pensijā)
    Pirmais būtu H.Čebrikovs kurš ir ļoti daudz devis Latvijas handbolam….Un tagad patīkamā ziņa,mums ir jauns ģenerālsekretārs,visu mīlētais un cienītais V.Jaškins. Izbrīna tikai fakts,ka publiskā telpā nav nekur pieejama šāda informācija,itkā būtu nomainīts apkopējs nevis ģenerālsekretārs.
    Otrs cilvēks kurš ir devies atpūtā ir Līberga kungs.Par viņā devumu handbolam man nav īsti precīzas informācijas,bet viens ir skaidrs,trīs dēlus priekš handbola viņš ir uztaisījis, un pat diezgan labi ir sanācis……….
    Bet kā vienmēr šinī gadījumā ir ar tāds neforš gadijums. Treneris A.Gulbis, ar ko Līberga kungs pēdējos gadus bija saistīts vienā komandā,neuzskatīja par pienākumu ierasties uz banketu,kuru rīkoja pa godu Līberga kunga aiziešanai pensijā,aizbildinoties ar to ka jāgatavojas treniņam.Man jau liekas diezgan skumji tas…….
    Nedaudz vēlāk būs arī trešā ziņa…..

  22. Tagad par spēli starp Ogri un Ludzu. Spēles laikā notika neliels starpgadījums,kurš vēlāk izvērtās diezgan dumji un arī traģiski smieklīgi….
    Vienā spēles situācijā Ludzas komandas vārtsargs dodot piespēli trāpija pa gaismas ķermeni,kas karājas pie griestiem,kā rezultātā lampa tika izdauzīta….
    Bet jautrība sākas pēc spēles,kad N. Dudrjaceva lika vārtsargam parakstīties par lampas sasišanu un samaksāt aptuveni 30 ls. Protams tā visa rezultātā nācās iesaistīties Ludzas komandas policistam, S.Tretakovam,un gala rezultātā viss beidzās ar skaļu vārdu pārmaiņu un spārnoto Sergeja teicienu,adresēt Ogres treneres virzienā,aizej stāvus pačurā un nodzen bārdu(tulkots no krievu valodas)
    Protams Sergeja uzvedība nav attaisnojama,bet tomēr zāles apsaimniekotājiem vajadzētu padomāt par spēlētāju drošību,kas būtu ja stikli no lampas būtu iedūrušies kādam galvā,tad neviens ar 30 ls netiktu galā……….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.