Spēlēsim Priekulē

Guntars Lejnieks

Divas Baltijas handbola līgas spēles pret Baltkrievijas klubiem Minskas “SKA” un Brestas “Meshkov” marta pirmajās brīvdienās aizvadīsim Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē, nevis, kā iepriekš tika paredzēts, Ulbrokā.

Pirmā spēle piektdien 6. martā ar Minskas “Dinamo” notiks Ulbrokas vidusskolas sporta hallē, bet abas pārējās sporta būves atklāšanas ietvaros 7. martā ar Minskas “SKA” plkst. 15:00 un 8. martā ar Baltkrievijas čempioniem Brestas “Meshkov” plkst. 13:00 notiks jaunajā celtnē Priekulē. Daudzfunkcionālā sporta halle ekspluatācijā tika nodota tikai 23. janvārī. Tās celtniecībai ieguldīti 2 343 486 lati no valsts investīcijām, pašvaldības un Aizsardzības ministrijas līdzekļiem.

Priekule atrodas Liepājas rajonā, 193 kilometru attālumā no Rīgas, savukārt tikai 18 kilometru attālumā Vaiņodē atrodas viens no Latvijas handbola centriem. Vietējā vaiņodnieku komanda Latvijas 1. līgas čempionātā pašlaik ieņem 2. vietu.

Pret visām trīs Baltkrievijas komandām decembrī izbraukumā piedzīvojām zaudējumus, tāpēc Latvijā jaunā trenera Andra Molotanova vadībā mēģināsim reabilitēties par zaudētājiem punktiem.

Ar jauno sporta būvi attēlos var iepazīties Priekules pilsētas mājas lapā.

15 komentāri “Spēlēsim Priekulē

  1. Jē… manās mājās! ;) Pēteris Tervits labi pastrādājis ;) Malacis!
    Nu LSPA džeki, Lai veicas! ;)

  2. Gunča, piedod, bet par karsējmeitenēm es neesmu atbildīgs :D:D:D

  3. Arvīd, varbūt Tev vajadzētu veikt nelielu izmeklēšanu, jo tik tiešām vārtu zālē nav… arī pilsētas domes iepirkumu sarakstā tos neredz?!?

  4. Es zinu, kāpēc nav, bet no saviem komentāriem labāk atteikšos, savādāk dabūšu no dažiem pa mizu! :D:D:D PS: Man liela mute :D:D:D

  5. Madar, pa mizu Tu jau dabūji vakar :D
    vnk, droši, ka pavasarī ar traktoru nevar mežā iebraukt pēc materiāla! Līdz martam jau būs pažuvis un tad jau arī vārtus ātri vien sameistaros! ;)

  6. Esmu dzirdējis ka federāļi runā,ka vārti mūsdienās ir diezgan liels deficīts,itsevišķi handbola,varētu teikt ka pat valstī ir vārtu bums,nu gluži kā agrāk nekustamo īpašumu tirgū.
    Nu tad par Madaru-lielās mutēs dzīvo lieli kāmji…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.