Atsākam startu Latvijā

Svētdien 25. janvārī plkst. 13:30 ar spēli NBS sporta zālē pret pašreiz devītā vietā esošajiem “RTU” handbolistiem atsāksim cīņu Latvijas virslīgas čempionātā. Turnīra tabulā pašlaik ieņemam trešo vietu.

Pirmajā aplī “RTU” spēlētājus pieveicām ar 38:25 (23:14), un arī nedēļas pēdējā dienā mēģināsim atkārtot jau iepriekš iespēto. Salīdzinot ar iepriekšējo maču, laukumā svētdien dažādu iemeslu dēļ noteikti nedosies Mārtiņš Kazinieks, Elvijs Borodovskis, Intars Veļikanovs, Arturs Kangizers, kā arī Artis Kurmēns, tomēr līdzīgās spēles Baltijas līgā ar Igaunijas spēcīgākajā vienībām un jaunais galvenais treneris Andris Molotanovs liek domāt, ka nospēlēsim vēl labāk.

Pēc šī vieglā pārbaudījuma mūsu komandu gaida smaga spēle 30. janvārī ar pašreizējiem Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV”.

5 komentāri “Atsākam startu Latvijā

  1. Arvīds ir nogājis pagrīdē,sakarā ar federāļu un viņu vadoņa Opija aktivitātēm un pie visa ierindā esot atkal vecākais aģents, Vecais Čebureks,kurš svētdien personīgi solot ierasties un mēģināt mani sašņorēt…un viss lielākā bēda ir tā ka būšot viens ļoti gudrs un pusakls tiesnesis,kas savulaik, kad vel es spēlēju, tika iesaukts par konstruktoru un nulli.
    Tākā diez vai man būtu droši ierasties uz šo pasākumu…..

  2. Piezīme Raitim,spēles ar Rtu nekad nav bijušas vieglas.Vienu sezonu pateicoties RTU aktivitātēm Lspa zaudēja ar -13,un ja nemaldos pēc divām sezonām,zaudējums un neizšķirts pret Rīgas Tepiķu unversitāti liedza iegūt sudraba medaļas Latvijas čempionātā. Precīzus gada skaitļus gan neatceros pa šiem notikumiem,jo esmu tik vecs,ka jau sākušas birt smiltis((

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.