Tūre Baltkrievijā

Ceturtdien vēlu vakarā izbraucām uz Baltkrieviju, kur tiksimies ar Minskas SKA un Dinamo vienībām, bet pēc tam Brestā punktus dalīsim ar Baltkrievijas čempioniem, Meshkov handbolistiem.

Pirmajā vietā Baltkrievijas čempionātā šobrīd ir jaunizveidotā Minskas Dinamo vienība, otrie ir Minskas SKA, bet trijnieku noslēdz Brestas handbolisti. Arī Baltijas līgā baltkrievu komandas izvietojušās līdzīgi.

Uz Baltkrieviju dosimies nepilnā sastāvā. Latvijā paliks Mārtiņš Kazinieks, Artūrs Kangizers un Intars Veļikanovs, bet pēdējo spēļu labākie spēlētāji Kurmēns, Lisovskis un Trifanovs būs ierindā. Jāatzīmē, ka tuvākajā laikā kādu no saviem labākajiem spēlētājiem varam zaudēt – iepriekšējā nedēļā Igaunijas čempioniem Polva Serviti atrādījās un ir tuvu līguma parakstīšanai viens no mūsu snaiperiem Raimonds Trifanovs. Tāpat Jaunajā gadā pie mūsu komandas trenēšanas ķersies Andris Molotanovs, kurš vēl iepriekšējā sezonā palīdzēja mums izcīnīt bronzas medaļas, bet Ogres sieviešu komandu aizveda līdz Latvijas čempionāta zelta medaļām.

Tās būs mūsu pēdējās trīs spēles šajā gadā, taču līdz nākošajiem mačiem nebūs ilgi jāgaida – tās notiks jau janvāra sākumā.

4 komentāri “Tūre Baltkrievijā

  1. Baigi interesanti Borodovskis, tagad Trifanovs.

    Abi no ASK pārvilinātie spēlētāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.