Borodovskis gaida lēmumu

Elvijs Borodovskis

Kur turpmāko handbola sezonas daļu – Latvijā vai Zviedrijā – pavadīs mūsu komandas viens no labākajiem spēlētājiem Elvijs Borodovskis, kļūs zināms pēc piektdienas “IFK Trelleborg” kluba treniņa.

Ar parādīto sniegumu Zviedrijas elites līgas kluba “IFK Trelleborg” treniņos Elvijs par savu lietderību pārliecinājies komandas trenerus, taču galējais lēmums kļūs zināms pēc sponsoru un funkcionāru, kur piektdien latvieti vēros treniņā, akcepta. 21 gadus vecajam handbolistam nebūs laukumā jārāda brīnumi, jo visas Zviedrijā pavadītās dienas latvietim, demonstrējot stabilu sniegumu, treniņos veicies ļoti labi.

Trešdien “IFK Trelleborg” komanda vēl bez Borodovska sastāvā izcīnīja svarīgu uzvaru par palikšanu Zviedrijas spēcīgākajā līgā. Tā bija tikai komandas otrā uzvara 11 spēlēs. Piedāvājums Latvijas labās ārējas pozīcijas handbolistu apmierina, un viņš Latvijā tuvākajā laikā atgriezties nevēlas. 

Ja Borodovskis kļūs par pirmo Latvijas handbolistu, kas spēlēs Zviedrijas augstākajā līgā, tad Latvijas virslīgas čempionāta trešajai spēcīgākajai komandai “LSPA” paliks vairs tikai divi ar kreiļi Intars Veļikanovs un Normunds Blome, sagādājot problēmas turpmākajos valsts meistarsacīkšu un Baltijas līgas mačos.

4 komentāri “Borodovskis gaida lēmumu

  1. Raiti, ko tu tur raksti? Pushkins!!!!!! Jātrēnējās un viss būs ok! Intars uzskries 3 reiz nedēļā krosiņus, neviss 2 reizes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.