2+2=4

LSPA aizsardzībā

Nedēļas nogalē atkal aizvadīsim divas Latvijas čempionāta virslīgas spēles, NBS sporta zālē plkst. 13:30 sestdien tiekoties ar “RVR-Vangaži” handbolistiem, bet svētdien plkst. 13:30 – ar SK “Latgols”.

Ar “RVR-Vangaži” komandu tikāmies jau Rīgas atklātā čempionāta priekšsacīkstēs, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 37:17. Valsts meistarsacīkstēs “vagonkas” handbolisti aizvadījuši piecas spēles, izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot trīs zaudējumus. Pieveiktas “Ogres SC” un “Stopiņu NHK” komandas, bet sakāve atzīta pret pērnā gada divām spēcīgākajām komandām “ASK/AB.LV” un Dobeles “Tenax”, kā arī “RTU”. Pēc Latvijas Handbola federācijas statistikas datiem “RVR-Vangaži” ir rupjākā virslīgas komanda,  taču tas netraucē desmit komandu konkurencē ierindoties septītajā vietā.

“Latgols” handbolisti turnīra tabulā ieņem vietu uzreiz ar mums – ceturto. Četrās spēlēs ludzānieši ir izcīnījuši trīs uzvaras pār HK “S&A”, “Ogres SC” un “RTU” handbolistiem, bet piekāpušies “Jūrmalas sports” spēlētājiem. Komandai potenciāls ir! Atliek to tikai realizēt, tāpēc mūs sagaida nebūt ne viegla spēle. Rezultatīvākais “Latgola” handbolists ar 26 gūtajiem vārtiem ir Austris Tuminskis, no kura mums būs jāuzmanās visvairāk.

5 komentāri “2+2=4

  1. savukārt, 2+2+2=sarkanā kartīte :)
    Neuztraucies Raiti, LSPA arī ir savs “policists” (skat.LHF stat.)… :)
    Šinī nedēļas nogalē nāksies tikties ar handbola Virslīgas TOP “policistiem”, tad jau manīs who is who! :D

  2. Guntar! Nevajag aizmirst arī pēdējo 2 gadu rezultatīvāko soda minūtēs ;))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.