Trešā uzvara

Andris Melnalksnis

Ar 41:27 (20:14) Ulbrokas vidusskolas sporta zālē sagraujot “Stopiņu NHK” handbolistus, iekļuvām Rīgas atklātā čempionāta finālā, kur tiksimies ar pašreizējiem turnīra uzvarētājiem, “ASK-AB.LV” spēlētājiem.

Maču galvenokārt aizvadījām ar otro sastāvu. Izmantojot pretinieku neprecizitāti uzbrukumā, jau ar pirmajām minūtēm, Laurim Rūtiņam un Artim Kurmēnam realizējot vairākus ātros uzbrukumus, izvirzījāmies vadībā. Ilgāku laiku turējās 2-3 vārtu pārsvars, kuru palielināt līdz sešiem vārtiem izdevās puslaika otrajā pusē.

Arī pēc pārtraukuma spēle turpinājās pēc līdzīga sižeta. Mūsu aizsardzību visbiežāk taranēja Māris Orniņš, kurš “LSPA” sargātajos vārtos visā spēlē sabēra 12 bumbas. Tiesa, ar viņa spēkiem bija krietni par maz un gaidāmā sagrāve neizpalika. Rezultāta starpība varētu būt vēl lielāka, ja tik daudz mūsu izdarītie metieni nelidotu garām vārtiem. Tomēr ikviens laukuma spēlētājs mūsu komandā, kurš piedalījās spēlē, guva vismaz vienus vārtus.

Mačā tomēr piedalījās Guntars Lejnieks, kurš bija galvenais aizsardzības diriģents, bet visu maču uz rezervistu soliņa pavadīja Elvijs Borodovskis. Rezultatīvākie mūsu komandā bija Lauris Rūtiņš (spēlēja tikai pirmajā puslaikā) un Normunds Blome, kuri katrs guva pa sepitņiem vārtiem. Sešreiz precīzs bija Artis Kurmēns.

Finālspēle, kurā tiksimies ar “ASK-AB.LV” handbolistiem notiks 1. oktobrī NBS sporta zālē plkst. 19:45. Jāatzīmē, ka ar “armijniekiem” Latvijas virslīgas ietvaros tiksimies arī nākošajā trešdienā 8. oktobrī tajā pašā laikā.

Rīgas atklātais čempionāts.
26. septembris.
Stopiņu NHK – LSPA 27:41 (14:20)

Stopiņu NHK: Orniņš 12, Lazda 5/1, Čerņavskis 4, Čerņevskis un Panovs 2, Kodaļevs un R. Pētersons 1. 7 m: 1/1, 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
LSPA: Rūtiņš un Blome 7, Kurmēns 6, V. Borisenko un Veļikanovs 5, Kangizers 4, Melnalksnis 3, Trifanovs 2/1, Lisovskis un Lejnieks 1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 12 soda minūtes.
Tiesneši: Val. Jaškins/E. Bogdanovs.

5 komentāri “Trešā uzvara

  1. Melnalksnim pirmais hat-trick sezonā:) Kā saka – maisam gals vaļā!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.