Uzvara Lietuvā

Artis Kurmēns

No pārbaudes spēlēs Lietuvas pilsētas Paņeveži atgriezāmies ar uzvaru pār vietējo “Grifas-KKSC” komandu – 36:34 (16:16). Rezultatīvākie mūsu sastāvā bija abi jaunieguvumi. Raimonds Trifanovs guva deviņus vārtus, bet Elvijs Borodovskis bija precīzs astoņas reizes.

Nometnē Ludzā tika aizvadīts tikai viens treniņš ar bumbā, savukārt pārējie treniņi tika veltīti fiziskās formas uzlabošanai, līdz ar to līdz ideālai spēlei vēl bija tālu. Pārāk daudz pretinieki guva vārtus pēc sadarbības ar līnijas spēlētāju, kā arī paši uzbrukumā un aizsardzībā neizskatījāmies pārāk labi. Izšķirošo pārsvaru ieguvām tikai mača izskaņā, kad veiksmīgi nospēlējām aizsardzībā un divreiz pēc kārtas vārtus guva Raimonds Trifanovs.

Viena pārbaudes spēle tika aizvadīta jau Ludzā, kad mūsu komanda pārliecinoši ar 30:24 apspēlēja “Latgols” vienību. Nākamais starts mums paredzēts Rīgas čempionātā, kam sekos Baltijas līga un Latvijas čempionāts.

Pārbaudes spēle.
22. augusts.
Grifas-KKSC – LSPA 34:36 (16:16)

LSPA: Ivars Lācis (1. – 30. minūte), Raitis Puriņš (31. – 60. minūte). Trifanovs 9, Borodovskis 8/4, Kurmēns 5, V. Borisenko 4, Veļikanovs, Rūtiņš un Melnalksnis 3, Lisovskis 1. 1 brīdinājums, 0 soda minūtes, 7 m: 4/4.

12 komentāri “Uzvara Lietuvā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.