Sākam gatavoties

Komanda

Mūsu komanda no 15. – 21. augustam piedalīsies nometnē Ludzā, uzsākot gatavošanos jaunajai, 2008./2009. gada sezonai, kurā kopā vēl ar divām citām Latvijas komandām pēc divu gadu pārtraukuma atkal startēs Baltijas handbola līgā un, protams, arī Latvijas čempionātā.

Pirms diviem gadiem, vēl startējot ar “LSPA/Ugunsdzēsējs” nosaukumu, Baltijas līgā izcīnījām astoto vietu. Nākošgad šajā turnīrā pēc neapstiprinātas informācijas startēs pa trijām Latvijas un Igaunijas komandām, kā arī pa vienai vienībai no Somijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

Jaunajā sezonā mums pievienosies divi “K-Rauta” spēlētāji Mārtiņš Kazinieks un Normunds Blome, kā arī divi Latvijas čempioni no “ASK-AB.LV” komandas Raimonds Trifanovs un Elvijs Borodovskis, kas jau ir spēlējuši “LSPA”. Ar pilnu jaudu handbolā atgriezīsies Agnis Uzulnieks, kurš iepriekšējā sezonā laukumā parādījās tikai epizodiski. Jaunajā sezonā komandā vairs nespēlēs Rolands Ivanovs, kurš pārgājis uz “Jūrmalas sports” vienību, un Andris Molotanovs, kas visdrīzāk spēlētājai karjerai pielicis punktu.

Problēmas būs ar labās malas spēlētājiem, jo Kirils Meļņiks, lai arī viņam ir sastieptas ceļgala saites, pāries uz “ASK-AB.LV” vienību.  Pārrunas par spēlēšanu “LSPA” notiek vēl ar diviem “vagonkas” spēlētājiem līnijnieku Guntaru Lejnieku un vārtsargu Ivaru Lāci. Tiesa, Lācis kopā ar Dobeles handbola komanda ir devies uz turnīru Vācijā, kur atrādīsies arī kādam vietējam handbola klubam.

Nometnes laikā Jānā Žīdena trenētā komanda visdrīzāk aizvadīs arī dažus treniņus jaunajā Ludzas sporta hallē, jo nākošajā nedēļas nogalē “studenti” Lietuvas pilsētā Paņevežā piedalīsies starptautiskā pārbaudes turnīrā, kurā spēlēs arī vēl divas lietuviešu komandas un viena Baltkrievijas vienība.

LSPA komandas sastāvs: Vitālijs Borisenko, Lauris Rūtiņš, Artis Kurmēns, Raimonds Trifanovs, Kaspars Lisovskis, Mārtiņš Kazinieks, Agnis Uzulnieks, Artūrs Kangizers, Guntis Dembovskis, Normunds Blome, Elvijs Borodovskis, Andris Melnalksnis, Aigars Vingris, Raitis Puriņš

10 komentāri “Sākam gatavoties

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.