Baltijas vienpadsmitnieks

Raitis Puriņš

Baltijas handbola līgas vadība paziņojusi komandu sastāvu nākošajai sezonai. Par labākās komandas nosaukumu bez mūsu komandas cīnīsies vēl desmit vienības no piecām valstīm.

Kā jau ziņojām, Baltijas līgas turnīrā atkal piedalīsies trīs spēcīgākās Latvijas komandas – “ASK-AB.LV”, Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” un mēs, kas pērn Latvijas čempionātā izcīnījām trešo vietu. Bez mūsu komandas līgā dalību apstiprinājušas vēl divas jaunas komandas – Minskas “Dinamo” no Baltkrievijas un “Riihimaki Cocks” no Somijas.

Pārējās komandas jau pietiekoši bieži ir viesojušās Latvijā un nav svešas. Atgādinām, kad pērn Baltijas līgā triumfēja “Polva Serviti”, bet visaugstāk no latviešiem ierindojās “ASK-AB.LV” handbolisti, kas izcīnīja trešo vietu.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, pa vienai spēlei aizvadot mājās un izbraukumā. Labākās sešās komandas pēc regulārā turnīra noslēguma kvalificēsies “FINAL 6” turnīram, kas sezonas beigās notiks Rīgā. Pirmais Baltijas līgas mačs tiks aizvadīts 19. septembrī.

Baltijas līgas komandas: ASK-AB.LV, Dobeles Tenax/Dzirnavnieks, LSPA (Latvija), Polva Serviti, Chocolate Boys, HC Kehra (Igaunija), Kauņas Granitas/Karys (Lietuva), SKA Minsk, Minskas Dinamo, HC Brest (Baltkrievija), Riihmaki Cocks (Somija)

1 komentārs “Baltijas vienpadsmitnieks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.