Trešie spēcīgākie Latvijā

Trešā vieta
Pieveicot “K-Rauta” handbolistus sērijas otrajā spēlē ar 28:25 (8:12), šodien izcīnījām Latvijas virslīgas čempionāta bronzas medaļas. Lielisku spēli mūsu komandā aizvadīja laukuma spēlētājs Lauris Rūtiņš un vārtsargs Andris Molotanovs.

Lai arī pirmos vārtus spēlē pēc Laura Rūtiņa metiena guvām mēs, tomēr maču kopumā iesākām katastrofāli. Teicami “K-Rauta” vārtos darbojās Ivars Lācis, kura vārtos pirmajā puslaikā iemetām tikai astoņus vārtus (8:12). Rezultāta starpība būtu vēl lielāka, ja vien mūsu vārtus nesargātu Andris Molotanovs.

Otrais puslaiks atšķīrās kā diena ar nakti. Pirmās 12 minūtes uzvarējām ar 9:2 un izvirzījāmies vadībā ar 17:14. Otrajā puslaikā nopelnījām 14 soda minūtes, taču mūsu aizsardzība ar vārtsargu Andri priekšgalā bija gandrīz neuzlaižama, palīdzot četras minūtes pirms mača beigām iegūt piecu vārtu pārsvaru. Trīs minūtes pirms mača “K-Rauta” vēl spēja rezultāta starpību samazināt līdz trīs vārtiem (23:26).

Guntaram Lejniekam gūstot kārtējos vārtus neilgi pirms mača beigu svilpes, smagu smadzeņu satricinājumu, mēģinot atvairīt pāri mesto bumbu un atsitoties pret vārtu iekšējo stabu, guva mūsu vārtsargs Andris Molotanovs. Spēle tika apturēta uz ilgāku laiku un izsaukta ātrā palīdzība, taču briesmas dzīvībai vienam no mača galvenajiem varoņiem nedraud. Vārtos stājās otrs vārtsargs Raitis Puriņš, kurš labu spēli aizvadīja jau vakar, kopīgiem komandas pūliņiem godam izcīnot bronzas medaļas jau trešo sezonu pēc kārtas.

Latvijas čempionāts handbolā.
Par 3. vietu.
11. maijā.
LSPA – K-Rauta 28:25 (8:12)

LSPA: Rūtiņš 9, V. Borisenko, Veļikanovs un Meļņiks 4, Lisovskis un Melnalksnis 2, Kangizers, Dembovskis, R. Ivanovs 1. 7 m: 1/0, 2 brīdinājumi, 14 soda minūtes, 1 sarkanā kartīte (Dembovskis 3×2 min.).
K-Rauta: Kazinieks 7, K. Savickis 6/1, Lejnieks 5, Smagars 5/1, Blome 2. 7 m: 4/2, 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs.

14 komentāri “Trešie spēcīgākie Latvijā

  1. izdarīts tas kas bij jaizdara, kā teica Rainis “izdzīvos,kas mainīsies”-mainās paaudzes mainas rezultāts.Respect Andžam!
    ps.un nemaz nau jau nav tik sliktas tās sajūtas:)
    pss.un pieljauju, ka shis sajautas bija labākas, nekā kadam kas 2 dienas pēc kārtas ar -20 dabū iekšā.bet tas tā nekā personīga.dobele 2 mēs 3, šosezon:)
    mīliet mammas!

  2. lai cik laba būtu otrā vieta. labāk sezonu ir beigt ar uzvaru, nevis ar zaudējumu :) šosezon bija interesantāk nekā pērn!

  3. raikon , tu tieshaam esi dumš… piedod.
    latvijas chempii neiet ciinna par pirmo vietu, ciinna iet par otro, tresho un ceturto vietu un tapeec mees esam ļoti laimiigi un prieciigi par izciiniito otro vietu….OLEE

  4. Raikons nav dumš, pateicoties Raikonam Tev-Tenax ir radusies iespēja izpaust savu laimi un prieku par izcīnīto 2 vietu globālajā vidē:)

  5. Paldies komandai, kad arii bez paaris Lideriem,ka rokas nenolaidaas kaut arī abas spēles bijām iedzinējos, tomēr spējām lauzt mača gaitu un godam izcīnīt Bronzas medaljas!!!

  6. Jau labak :)Futbola Skonto ari bija ilgadejs chempions :)bet kadam tas apnika nauda saka plust ari citos klubus un chush:)

  7. Patiešām prieks par LSPA komandu, ka parādīja raksturu, noticēja sev un izcīnīja bronzu. Malači!!!
    Ja komandas sastāvs noturēsies vēl pāris gadus un izdosies piedalīties starptautiskajos mačos, tad varētu būt nopietnāki rezultāti.
    Paldies komandai par bronzu!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.