Kurš uzvarēs šoreiz?

Lauris Rūtiņš

Rītdien Dobeles sporta hallē aizvadīsim pēdējo Latvijas virslīgas čempionāta otrā posma spēli, pulksten 19:00 tiekoties ar vietējiem “Tenax/Dzirnavnieks” handbolistiem. Šosezon ar Latvijas vicečempioniem esam spēlējuši ar mainīgām sekmēm, kopumā aizvadot četrus mačus.

Uzreiz jāatzīmē, ka šis mačs turnīra tabulā nekādas izmaiņas nevar ieviest. Mēs saglabāsim trešo vietu, kamēr “Tenax/Dzirnavnieks” ieņem otro vietu, bez izredzēm pakāpties vai noslīdēt zemāk.

Mačam vairāk būs principiāla nozīme, jo abas komandas savstarpējās spēlēs ir svinējušas pa divām uzvarām. Dobelnieki lieliski māk izmantot savas zāles priekšrocības, kurā arī mēs divas reizes piedzīvojām sāpīgus zaudējumus. Turpretī Rīgā vienreiz NBS sporta zālē un reizi arī LSPA zālē arī mēs bijām nepārspējami.

Mačā nepiedalīsies mūsu rezultatīvākais spēlētājs Rolands Ivanovs, kuru izbraukuma spēlē mēģinās aizstāt Intars Veļikanovs un Kirils Meļņiks.

Pēc regulārā turnīra beigām sekos izslēgšanas spēles līdz divām uzvarām, kur ceturtdaļfinālā tiksimies ar sestā vietā esošos SK “Latgols”. Uzvaras gadījumā pusfinālā otro gadu pēc kārtas atkal tiksimies ar Dobeles komandu.

3 komentāri “Kurš uzvarēs šoreiz?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.