Mūsējie Serbijā

LSPA Latvijas junioru izlasē

Latvijas junioru handbolu izlase, kurā spēlē mūsu kluba spēlētāji Artūrs Kangizers, Gunārs Liepiņš, Intars Veļikanovs, Kirils Meļņiks un Raitis Puriņš, Lieldienu brīvdienās Serbijā piedalījās 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Latvijas izlase bija ielozēta pirmajā grupā kopā ar Igaunijas, Nīderlandes un Serbijas vienaudžiem. Trijās spēlēs mūsējie piedzīvoja trīs zaudējumus un apakšgrupā ierindojās pēdējā vietā, nekvalificējoties finālturnīrā.

Pirmajā spēlē latvieši ar 32:41 (8:23) piekāpās Igaunijas vienaudžiem. Veļikanovs, gūstot septiņus vārtus, un Meļņiks, gūstot sešus, bija izlases rezultatīvākie spēlētāji, savukārt Kangizera kontā trīs vārti, bet Liepiņa viens.

Otrajā mačā ar mājiniekiem tika piedzīvota sagrāve ar 20:41 (8:21), bet pēdējā spēlē ar Nīderlandi vēlreiz nācās atzīt pretinieku pārākumu 23:34 (11:18). Mačā ar serbiem Kangizers, gūstot četrus vārtus, bija viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem, savukārt Melņiks bija precīzs trīs reizes, bet Veļikanovs vienu. Arī trešajā mačā Meļņiks guva trīs vārtus, bet Veļikanovs bija precīzs vienu reizi.

Komandas vārtsargs Puriņš pirmajās divās spēlēs raudzīja bumbu atvairīt pirmajā puslaikā (pret Serbiju arī pēdējās trīs minūtes), bet mačā ar Nīderlandi vārtos pavadīja visu spēli.

Līdz ar pēdējo spēli šajā kvalifikācijas turnīrā beidza pastāvēt 1988. gadā dzimušo zēnu Latvijas junioru izlase.

4 komentāri “Mūsējie Serbijā

  1. Labi, ka neierakstiji, kāpēc pret Serbiem tās trīs minūtes stāvēji otrajā puslaikā :D:D:D. lai gan nu jau visi tāpat zin :D:D:D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.