Bezzobainais uzbrukums

Artis Kurmēns

Vakar nespējām saglabāt LSPA sporta zālē iegūto astoņu vārtu pārsvaru, atbildes mačā Dobelē vietējiem “Tenax/Dzirnavnieks” handbolistiem piekāpjoties ar 19:28 (10:12) un neiekļūstot AB.LV Latvijas kausa izcīņas finālturnīrā.

Pirmajā abu komandu spēlē mēs izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar 36:28, tomēr savā laukumā dobelnieki izrādījās krietni spēcīgāki.

Mača sākumā, pateicoties mājinieku kļūdām un Andra Molotanova spēlei vārtos, izdevās izvirzīties vadībā. Pēc tam nelielu pārsvaru ieguva “Tenax/Dzirnavnieks” komanda, to jau otra puslaika sākumā ātri palielinot līdz sešiem septiņiem vārtiem. Mača beigas rezultāta starpība svārstījās uz 8-10 vārtu robežas, taču izcīnīt uzvaru divu spēļu summā mums neizdevās.

Līdz ar to uzvaru divu spēļu summā ar 55:56 izcīnīja pašreizējie kausa izcīņas sudraba medaļu ieguvēji, turpinot cīņu par medaļām arī šogad.

Nespējām parādīt labu spēli uzbrukumā. Cerēto sniegumu neparādīja Kirils Meļņiks, kurš pirmajā mačā uzbruka ar 100% precizitāti. Mūsu raidītās bumbas retu reizi sasniedza Daiņa Putras vārtus, jo tās visbiežāk atdūrās Dobeles handbolistu ciešajā aizsardzībā.

Mūsu komandā rezultatīvākais ar sešiem gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, savukārt piecas reizes precīzs bija Rolands Ivanovs. Uzvarētāju sastāvā sešus vārtus guva Sandris Veršakovs, bet pa pieciem vārtiem Sergejs Kalniņš, Aleksandrs Krastiņš un Aigars Bisenieks.

AB.LV Latvijas kausa izcīņa handbolā.
26. marts.
Dobeles Tenax/Dzirnavnieks – LSPA 28:19 (12:10)

Tenax/Dzirnavnieks: S. Veršakovs 6, Bisenieks un Krastiņš 5, Bisenieks 5/4, Meluškāns 3, R. Kozlovskis un Aig. Lazdiņš 2. 7 m: 5/4, 4 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
LSPA: Kurmēns 6, R. Ivanovs 5/2, V. Borisenko un Melnalksnis 2, Meļņiks, Lisovskis, Dembovskis un Rūtiņš 1. 7 m: 3/2, 3 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
Tiesneši: I. Čerņavskis/E. Bogdanovs.
Divu spēļu summā uzvar Dobeles Tenax/Dzirnavnieks – 56:55

4 komentāri “Bezzobainais uzbrukums

  1. Tā bija laba un vajadzīga mācība mūsu komandai.
    Ceru, ka visi spēs piecelties pēc sāpīga kritiena, noslaucīs puņķus un ar lielāku cīņassparu un atdevi darbosies treniņu procesā un spēlēs. Spēlēm (sacensībām) ir jāgatavojas…, it īpaši “tādām”.
    Lai mums veicas LR čemp., un ir jāpierāda, ka neesama “peramie” puikas!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.