Sezona pusē

Rolands Ivanovs

Īsi pirms Ziemassvētku brīvdienām noslēdzās Latvijas handbola virslīgas čempionāta pirmais aplis vīriešiem, kur pēdējās spēlē Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” ar 33:24 (15:8) pieveica “K-Rauta” handbolistus. Aizvadītajās astoņās spēlēs izcīnījām 11 punktus, kas turnīra tabulā ļauj mums ieņemt trešo vietu.

Pēc piedzīvotajām sagrāvēm pret galvenajām pretendentēm uz augstākā kaluma godalgām Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” un “ASK-AB.LV” komandām, droši var apgalvot, ka trešā vieta ir mūsu vieta. Jāatgādina, ka arī pagājuša sezonā čempionātu noslēdzām kā trešie.

Atzīmēšanas vērta ir uzvara pār “K-Rauta” handbolistiem, taču katram mūsu handbolistam ir ar nožēlu jāatceras neizšķirts ar “Ogres SC” vienību, kas ar izcīnītajiem sešiem punktiem uzreiz aiz “Jūrmalas sports” rokasbumbas meistariem turnīra tabulā pašreiz ieņem augsto sesto vietu. 2008. gadā ar katru komandu būs jāaizvada vēl viens aplis, pēc kurām noskaidrosies tās sešas komandas, kas savā starpā tiksies vēl vienu reizi. Pēc tam sekos izslēgšanas turnīrs, kur sērijā līdz divām uzvarām noskaidrosim pusfināla un fināla dalībniekus.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad līdera lomu mūsu komandā ir uzņēmies Rolands Ivanovs (attēlā), kurš ar 65 gūtajiem vārtiem ir līgas rezultatīvākais spēlētājs. Lieliski mūsu komandas septītniekā ir iekļāvies jaunieguvums Kaspars Lisovskis, kurš teicami pilda saspēles vadītāja uzdevumus un ar 48 gūtajiem vārtiem ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs
Nākošgad marta sākumā no 1/4 fināla uzsāksim dalību arī AB.LV Latvijas kausa izcīņā. Pērn divu spēļu summā 1/4 finālā atzinām “K-Rauta” pārākumu un no tālākās cīņas izstājāmies.

Handbola kluba “LSPA” spēlētāji mūsu mājas lapas apmeklētājiem novēl Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2008. gadu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.