Mūžīgais duelis

Aigars Vingris

Tiekoties ar principiālajiem pretiniekiem, “K-Rauta” handbolistiem, rīt plkst. 20:10 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā aizvadīsim priekšpēdējo Latvijas čempionāta pirmā apļa spēli. Šosezon pret “vagonkas” komandu esam piedzīvojuši jau divus zaudējumus.

Vispirms piedzīvojām zaudējumu ar 16:21 (11:10) pārbaudes turnīrā Lietuvā, bet pēc tam cietām sakāvi arī Rīgas čempionātā, piekāpjoties ar 23:28 (11:1o) un sudraba medaļas jau otro gadu pēc kārtas atdodot “K-Rauta” komandai. Arī pagājušajā sezonā ar rītdienas pretiniekiem tikāmies vairākkārt, tomēr izšķirošajā raundā par Latvijas čempionāta bronzas medaļām uzvaru sērijā līdz divām uzvarām svinējām mēs.

Iepriekšējā spēlē mēs negaidīti cīnījāmies neizšķirti 39:39 ar “Ogres SC” komandu, taču tikpat negaidītu neizšķirtu piedzīvoja arī “vagonka” – 26:26 cīņā ar ārpus konkurences spēlējošo “LAT-88” komandu, kuras sastāvā galvenokārt spēlē mūsu pašu handbolisti – Kirils Meļņiks, Intars Veļikanovs, Raitis Puriņš, Artūrs Buračevskis, Artūrs Kangizers un Gunārs Liepiņš. Ja mums lielākie robi ir aizsardzībā, tad “K-Rauta” komandas galvenajam trenerim Jānis Vilsonam visvairāk vajadzētu satraukties par spēli uzbrukumā.

Kā noslēgsies šis duelis? To mēs uzzināsim trešdienas vakarā!

5 komentāri “Mūžīgais duelis

  1. vēl viena spēle tīri priekš skatītājiem… kuri uz saviem līdzpaņemtiem taburetiem atbalstīja katrs savu komandu… :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.