Ogres pārbaudījums

Kirils Meļņiks

Rīt pēc divu nedēļu pārtraukuma aizvadīsim sesto Latvijas čempionāta spēli, kad Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā plkst. 20:10 uzņemsim “Ogres SC” handbolistus. Pērn, tiekoties ar ogrēniešiem, izcīnījām divas pārliecinošas uzvaras.

No traumas vēl nav kārtīgi atguvies komandas vārtsargs Raitis Puriņš, kurš pēdējā spēlē ar Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks” guva potītes savainojuma un ir aizvadījis tikai dažus treniņus. Spēlē nepiedalīsies arī Aigars Vingris un Artūrs Kangizers. Iespējams nespēlēs Artis Kurmēns, kurš nedēļas sākumā savainoja muguru.

Ogres handbolisti, kuri tikai pērn debitēja virslīgā, sezonu iesākuši ar divām uzvarām pār “Latgols” un “LAT 88” komandām, turnīra tabulā pašreiz ieņemot augsto sesto vietu. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā “Ogres SC” vārtus sargāja Artūrs Buračevskis, savukārt LSPA komandas līderis Rolands Ivanovs pirmos soļus handbolā apguva tieši Ogrē.

4 komentāri “Ogres pārbaudījums

  1. Jāāāāāā
    Dzirdēju ka gribat izstumt dobelniekus no medaļām šogad !!!!!
    Ŗadās jaut. – ja nemaldos tad jūs domājat par pirmo līgu :D:D:D:D:D
    Jo čempi beigsiet pēdējā vietā oiiiiiiiiii es atvainojos varbūt priekšpēdējā vietā :D:D:D:D un tad par palikšanu virslīgā būs jāspēlē ar dobeli no pirmās līgas >
    Turaties :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.