Jāmaina attieksme

Arturs Kangizers

Šovakar aizvadījām neveiksmīgu spēli Latvijas čempionātā, neizšķirti cīnoties 39:39 (19:18) ar “Ogres SC” handbolistiem. Cerīgu sniegumu spējām parādīt vien mača pēdējās minūtēs, kad no -4 (35:39) spējām izraut neizšķirtu, nododot materiālu pārdomām spēlētājiem un trenerim.

Pirmajā puslaikā neliels pārsvars piederēja mums, tomēr vairāk par +3 mēs nespēja panākt. Pēc pārtraukuma jau veiksmīgāk darbojās ogrēnieši, kuri lēnā garā izvirzījās vadībā, taču mēs rezultātu bez ne pašu “Ogres SC” handbolistu palīdzības, kuri šo spēli aizvadīja bez galvenās treneres Natālijas Kudrjacevas, izlīdzinājām.

Līdz uzvarai viesiem pietrūka tikai nedaudz, jo trīs minūtes līdz mača beigām “Ogres SC” handbolisti bija izvirzījušies vadībā ar 39:35. Tomēr pēdējās minūtēs piederēja mums, beidzot parādot tādu spēli, kāda no mums galvenais treneris Jānis Žīdens gaidīja visu spēli. Pēdējā minūtē “Ogres SC” handbolistiem tika parādītas divas sarkanās kartītes (Aināram Dudarevam un Jurim Pozņakam), kā rezultātā viesi palika tikai ar trīs laukuma spēlētājiem.

Savu iespēju mūsu handbolisti garām nelaida – Kirils Meļņiks ar metienu no labās malas pārspēja pretinieku vārtsargu un rezultātu izlīdzināja – 39:39.

Nākošo spēli Latvijas čempionātā mēs aizvadīsim 5. decembrī, kad Olimpiskajā sporta centrā Rīgā tiksimies ar principiālākajiem pretiniekiem “K-Rauta” handbolistiem. Tikai ar milzīgu atdevi treniņos, tādējādi uzlabojot spēli īpaši aizsardzībā, varam cerēt uz pozitīvu iznākumu nākamajā spēlē.

Latvijas čempionāts handbolā.
28. novembris.
LSPA – Ogres SC 39:39 (19:18)

LSPA: Lisovskis 9, Meļņiks un Rūtiņš 6, R.Ivanovs 6/3, Kangizers un Melnalksnis 3, Dembovskis un V.Borisenko 2, Veļikanovs un Vingris 1. 7 m: 3/3, 2 brīdin., 8 s. min.
Ogres SC: Arv.Laganovskis 10/3, Pozņaks 8, Art.Laganovskis 6, Svārups un Dudarevs 5, Skābardis 3, Sosnars un Mancurovs 1. 7 m: 3/3, 3 brīdin., 12 s. min. 2 s. kart. (Dudarevs un Pozņaks).

12 komentāri “Jāmaina attieksme

  1. Nu jā… ko lai saka??? Sūdīgi…
    Laikam rīt būs smags treniņš… :)

  2. Un tagad paņemam visu, ko mēs no šīs situācijas varam paņemt un koncentrējamies 3 dienai!!! un ka es saku 3 dien uzvarai būs būt!!!

  3. grozi kā gribi – jāsāk ar aizsardzību! 6-ās aizvadītajās ielaisti vidēji 34 vārti spēlē – tas nav gluži OK!

  4. Mans subjektīvais viedoklis,nevar tā spēlēt aizsardzībā,otkārt ja tikai puse no komandas cīnās tad spēli uzvarēt nevar,treškārt es uzskatu ka vakardienas pašatdeve spēlē ir necieņas izrādīšana pret galveno treneri,Aigaru un Melno,kuri cīnās lai jums viss būtu un jūs kautko varbūt sasniegtu handbolā,šis atiecās vairāk uz jaunajām zvaigznēm.Vienīgais prieks bija skatīties uz Rūtiņu kurš cīnījās līdz galam neizmantojot tikai fizisko spēku bet arī smadzenes. Kā jau teicu tas ir mans subjektīvais viedoklis.
    Par nākošo spēli varu tikai piebilst, bumba ir apaļa…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.