Bezcerīgs zaudējums

Raitis Puriņš

Šodien piedzīvojām otro zaudējumu Latvijas čempionāt, tiekoties ar pērnā gada otro spēcīgāko komandu Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”, kuriem piekāpāmies ar 25:41 (13:25). Kā ierasts, rezultatīvākais mūsu komandas spēlētājs bija Rolands Ivanovs, kurš guva 6/3 vārtus.

Maču apņēmīgi iesāka mēs, pirmajā minūtē pēc Rolanda Ivanova metiena izvirzoties vadībā ar 1:0. Mača trešajā minūtē potītes savainojumu, kas liedza turpināt dalību spēlē, pēc neveiksmīgas piezemēšanās guva mūsu vārtsargs Raitis Puriņš (attēlā), tomēr līdz pat desmitajai minūtei turpinājās līdzīga spēle, vienai komandai vai otrai esot minimālā vadībā. Turpinājumā, mājiniekiem gūstot trīs vārtus pēc kārtas, spēles grožus savā varā pārņēma dobelnieki, neļaujot vairs mums laukumā izvērsties un jau pirmo puslaiku noslēdzot ar +12 (25:13).

Neveiksmīgā mūsu pretošanās mājinieku uzbrukumam turpinājās arī otrajā puslaikā. Ja mēs pretinieku vārtus pārsvarā varējām iekarot tikai no ārējām pozīcijām, tad dobelnieki bez problēmām šķērēja mūsu aizsardzību arī spēlējot mazākumā. Rezultātā mēs piedzīvojām otro zaudējumu, kamēr “Tenax/Dzirnavnieks” tā bija trešā uzvara trīs spēlēs.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Renārs Kozlovskis, kurš guva 12/4 vārtus, savukārt mūsu sastāvā, kā jau tika minēts, ar 6/3 gūtajiem vārtiem izcēlās Rolands Ivanovs.

Pēc piedzīvotā zaudējuma turnīra tabulā esam noslīdējuši jau uz ceturto vietu. Nākošo spēli mūsu komanda aizvadīs 28. novembrī plkst. 20:10 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, tiekoties ar “Ogres SC” handbolistiem.

Latvijas čempionāts handbolā.
11. novembrī.
Dobeles Tenax/Dzirnavnieks – LSPA 41:25 (25:13)

Tenax: Kozlovskis 10/4, Krastiņš 7, Kalniņš 6, Lazdiņš 4, Apals 4, Vilciņš 2, Meluškāns 2, Bisenieks 2, Pintāns 2, Trifonovs 1, S.Veršakovs 1. 3 brīdinājumi, 10 soda minūtes, 7m 5/4
LSPA: R.Ivanovs 6/3, Kurmēns 4, Lisovskis 4, V.Borisenko 3, Demobvskis 3, Meļņiks 2, Veļikanovs 1, Kangizers 1, Rūtiņš 1. 2 brīdinājumi, 2 soda minūtes 7m 3/3

23 komentāri “Bezcerīgs zaudējums

  1. “bezcerīgs zaudējum'” – tāds teksts uzsit karstumu asinīs, kas notiek, vai paiešām bija bezcerīgi??? Tā taču ir tikai dobele, kura vairākus gadus palika pēc mums… . Kozlovskis 6 vārti no spēles, kā tas ir irspējams?
    Laikam jāsāk gatavoties uz janvāri, lai ierādītu Dobelei sava vieta:)

  2. Shodien bus nopietna runashana treninjaa:(
    1.dizcilplina.
    2.attieksme.
    3

  3. Pašreizējā momentā dobeles vieta ir tur kur tā ir- BAUDIET, kamēr varat:)

  4. un mes visi labi zinaam, ka laikam ir tendence iet uz priekshu, mainot apkārt pastāvošo (dobeles pozīcijas):)

  5. mūsu komandā trūkst psiholoģiskās pārliecības, kamēr ejam punkts punktā tikmēr normāli, ka zaudējam vairāk par 5-7 tā momentāli visiem rokas nolaižas

  6. Protams nav mana darīšana,bet tomēr ielaist 40 golus ir stipri pa daudz,varbūt ir pienācis laiks sakārtot spēli aizsardzībā.

  7. Tākā kautko vajadzētu mainīt,jo pašlaik spēle aizsardzībā jums nevedās,priekš piecām spēlēm pa daudz to goliņu ielaisti.

  8. Pats galvenais, ka ir vieta-iemesles- ATTĪSTĪBAI gan aizsradzibā, gan uzbrukumā, gan vārtos, gan, gan, gan-lieliski!

  9. viss buus!!..2p buus, aizsardzziiba buus, sudrabs buus..Gaidiet!!..buus,buus..

  10. Raiti man radās tāds jaut.
    A cik tad tam jūsu slavenajam LSPA ir tās medaļas no Lat. čempja ,ko ?????
    3 vai 4 :D:D:D:D:D:D:D:D
    Labāk trenējaties un mazāk d….. !!!!!
    Labi ka vēl pa zeltu jūs te nesākat spriest , jampampiņi :D:D:D:D:D

  11. pēdējo reizi LSPA dobeli pieveica Baltijas līgā ne pagājušo gadu, bet vēl sezonu iepriekš…

    točna zinu, ka pēdējos trīs gadus LSPA ir izcīnījis medaļas, un gan jau, ka kādu gadu iepriekš ar…

  12. Pareizi ddd treneties vajag! Gunca-bilde bija jabuut melnajam, es jau vienreiz biju:)

  13. Labi, ka Dobele pēdējos desmit gadus nav ieguvusi ne vienu medaļu Latvijas čempionātā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.